Son Ye Jin o va înfrunta pe Seo Ji Hye în “Crash Landing On You”

K-drama “Crash Landing On You” a prezentat cele două moștenitoare super bogate și totodată rivale, interpretate de Son Ye Jin și Seo Ji Hye.

Rivala din  “Crash Landing On You” a lui  Son Ye Jin va fi Seo Ji Hye.

Serialul va spune povestea lui Yoon Se Ri (Son Ye Jin), o moștenitoare bogată din Coreea de Sud care este forțată să efectueze o aterizare de urgență în Coreea de Nord în timpul unui zbor cu parapanta, din cauza vânturilor mari neașteptate. Acolo, ea îl întâlnește pe ofițerul nord-coreean Ri Jung Hyuk (Hyun Bin), care se îndrăgostește de ea în timp ce o ascunde și încearcă să o protejeze.

Yoon Se Ri este o moștenitoare superbă și un CEO de succes, care și-a construit propriul brand de modă. Seo Dan este o violoncelistă al cărei tată este un ofițer politic de rang înalt, iar  a cărei mamă este președintele celui mai mare magazin de la Phenian.

Aceste două femei din medii bogate și cu încredere în sine ridicate vor avea o relație ciudată care intră într-un triunghi amoros format în jurul lui  Ri Jung Hyuk. Yoon Se Ri se îndrăgostește de Ri Jung Hyuk după ce are o aterizare neașteptată în Coreea de Nord. El este logodit însă cu Seo Dan, o tipă îndrăzneață și pură atunci când vine vorba de sentimentele pentru el.

Fotografiile nou lansate arată personajele feminine principale care pozează cu încredere. Yoon Se Ri arată ca o regină de gheață având o aură arogantă, iar Seo Dan își ascunde partea pură și cinstită în spatele aspectului ei cool. Deși arată similar la prima vedere, cele două personaje vor prezenta diferite calități. Telespectatorii așteaptă deja să vadă jocul lui Son Ye Jin și Seo Ji Hye.

“Crash Landing On You” are premiera în 14 decembrie.

Sursa: soompi

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s