2NE1, una dintre trupele cu prestații legendare la „MAMA”

Imagini pentru 2ne1 mama 2015

În cazul în care ați vizionat ediția din 2015 a festivității de premiere „Mnet Asian Music Awards” în emisie directă, probabil ați fost foarte surprinși de apariția-surpriză pe care și-a făcut-o 2NE1 la eveniment.

Totul a început cu evoluția lui CL, aceasta interpretând melodiile sale „The Baddest Female” și „Hello Bitches”, după care a urmat o prestație explozivă cu „FIRE” și „I Am The Best”, cântece cântate de ex-trupa YG.

Nimeni nu se aștepta ca 2NE1 să apară la „MAMA 2015”, singura persoană care știa că trupa urma să evolueze la ceremonie era producător executiv! Pentru a nu se afla despre acest lucru, 2NE1 nu a luat parte la repetiții și nici nu a fost inclusă în lista oficială a participanților la spectacol, de asemenea, numele său nu a fost trecut în lista celor care urmau să urce pe scenă.

În ceea ce privește plecarea spre Hong Kong, destinație unde s-a ținut evenimentul, aceasta a fost ținută în secret. Doar câțiva stiliști, make-up artiști și manageri de la YG Entertainment au știut despre evoluția lui 2NE1 de la „MAMA”.

În ciuda faptului că nu a exersat înainte de a urca pe scena de la ceremonie, 2NE1 a reușit să surprindă publicul cu prestația sa incendiară, ocupând un loc în topul artiștilor cu cele mai memorabile și mai legendare evoluții de la „Mnet Asian Music Awards”.

3 gânduri despre „2NE1, una dintre trupele cu prestații legendare la „MAMA”

  1. hyunamyou

    Adevarul este ca coreenii au apreciat aceasta prestatie dupa ceva timp, desi oamenii au fost entuziasmati de faptul ca au aparut pe scena dupa o pauza, multi au zis ca le-au vazut rostul acolo. Apoi cand s-a anuntat despartirea si s-a realizat ca asta a fost ultima lor prestatie, jale…

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s