Starship Ent. anunță că o parte din atacatorii online ai artiștilor săi au fost pedepsiți + ia măsuri noi pentru a proteja MONSTA X

Starship Entertainment a lansat o nouă declarație care oferă o actualizare a acțiunilor legale împotriva comentariilor  și defăimării rău intenționate online a artiștilor săi.

Declarația împărtășește starea actuală a acțiunilor legale întreprinse în luna iulie și relevă, de asemenea, că au fost depuse plângeri suplimentare în numele MONSTA X pe 3 decembrie.

Declarația are următorul conținut:

Bună. Aici este Starship Entertainment.

Exprimăm profundă recunoștință fanilor care transmit mult interes și dragoste artiștilor din Starship Entertainment, inclusiv MONSTA X, WJSN, Soyou, Kim Dasom, Jang Won Young și An Yu Jin.

La începutul acestui an, am numit firmele de avocatură Sejong și Ius & Lex [să se ocupe] de comentariile de pe internet și de pe rețelele de socializare care sunt excesiv de rele și distorsionează [adevărul] și am depus plângeri legale pentru unii dintre acești comentatori răuvoitori la Secția de poliție din Seul Gangnam, pe 4 iulie.

Unele dintre ele au primit pedepse prin amenzi, în timp ce alte persoane au fost trimise în urmărire penală și sunt încă în curs de cercetare. Planificăm să depășim acțiunile penale și în prezent ne pregătim să luăm și acțiuni civile.

În plus, recent am anunțat planurile de a lua măsuri legale în ceea ce privește răspândirea informațiilor false, comentarii rău intenționate, hărțuire sexuală și postări defăimătoare despre MONSTA X. Ulterior, prin sfaturi active din partea fanilor și monitorizarea proprie, am colectat postări defăimătoare, inclusiv cele cu informații false, hărțuire sexuală și insulte care se răspândeau online și pe rețelele de socializare și am depus plângeri legale suplimentare la secția de poliție din Seoul Gangnam pe 3 decembrie.

Întrucât artiștii agenției noastre au fost vătămați grav prin actele supărătoare ale unor comentatori răutăcioși, intenționăm să răspundem printr-o acțiune puternică fără clemență. Mai mult, monitorizăm continuu postări răuvoitoare și defăimătoare și vom depune tot efortul nostru pentru protejarea drepturilor artiștilor noștri, continuând acțiuni legale puternice prin monitorizarea periodică a postărilor dăunătoare și răspândirea nechibzuită a informațiilor false care sunt considerate defăimări în conformitate cu Legea privind promovarea informațiilor și utilizarea rețelelor de comunicații și protecției informațiilor etc., și insultă, conform legii penale.

Solicităm cu sinceritate fanilor să trimită continuu sfaturi cu privire la răspândirea de informații false și postări defăimătoare, inclusiv comentarii rău intenționate despre artiștii noștri.

Din nou, exprimăm o profundă recunoștință pentru numeroasele persoane care arată sprijin pentru [Starship Entertainment] și artiștii noștri.

Sursa

Un gând despre „Starship Ent. anunță că o parte din atacatorii online ai artiștilor săi au fost pedepsiți + ia măsuri noi pentru a proteja MONSTA X

  1. Pingback: MONSTA X le trimite mesaje haterilor la MAMA + ecouri – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s