Jackson din GOT7 răspunde postării lui Jin Young despre reacția sa virală de la MAMA 2019

Update: GOT7’s Jackson Responds To Park Jin Young’s Post About His Viral 2019 MAMA Reaction

Park Jin Young a răspuns reacției neprețuite a lui Jackson din GOT7 la evoluția acestuia de la Mnet Asian Music Awards (MAMA) din 2019!

Pe 4 decembrie, fondatorul JYP Entertainment a urcat pe scena MAMA din 2019 îmbrăcat în pantalonii din vinil transparent pe care l-a purtat pentru prima dată în anii 90 și care, de atunci, au devenit unul dintre cele mai faimoase costume (și parodiate) din toate timpurile.

În timpul transmisiei în direct a emisiunii, camera i-a suprins în mod hilar pe membrii GOT7 imediat după interpretarea lui Park Jin Young a hitului său clasic „Don’t leave me”. În timp ce Mark și BamBam râdeau, Jackson nu a putut să ascundă șocul său pentru ținuta îndrăzneață a lui Park Jin Young și expresia sa memorabilă a devenit imediat virală.

Reacția lui Jackson a ajunse în tendințe pe Naver, Weibo și Twitter. Clipul a ajuns la peste 1,3 milioane de vizualizări și 28.000 de retweet-uri pe Twitter în mai puțin de 17 ore.

În dimineața următoare, Park Jin Young postat pe Instagram o captură de ecran a expresiei hilare a lui Jackson. El a glumit în descriere, atât în coreeană, cât și în engleză: „Ah, ce este acum… am făcut din nou ceva greșit…?”.

Fondatorul JYP a adăugat, de asemenea, hashtag-urile „vinyl clothes” și „Jackson Wang” atât în coreeană, cât și în engleză.

După postarea anterioară a lui Park Jin Young, Jackson a răspuns: „Am rămas fără cuvinte când pantalonii din plastic și-au făcut intrarea. Promit, promit, nu ești tu”.

El a promovat și noua piesă a lui Park Jin Young, spunând că a primit „FEVER” după performanță și a adăugat în mod hilar hashtag-ul „pantaloni de geantă din plastic”.

Urmăriți un videoclip mai lung cu reacția GOT7 mai jos:

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s