Membrii EXO dezvăluie fața cu care vor să fie renăscuți, cât de mult beau și mai multe

EXO Talks About Which Member’s Face They’d Want To Be Reborn With, How Much They Drink, And More

EXO a răspuns la mai multe întrebări interesante în legătură cu membrii și revenirea recentă!

Pe 4 decembrie, artiștii au apărut în calitate de invitați în programul radio “Kim Shin Young’s Hope Song at Noon” de pe MBC FM4U.

În timpul show-ului, Suho a vorbit despre al 6-lea album studio al trupei, numit „OBSESSION„. „Materialul discografic are în vedere celelalte personalități ale membrilor. Nu este doar despre EXO, ci și despre lucrurile rele care există în lume. De asemenea, mai prezintă și lupta continuă dintre EXO și X-EXO” – a dezvăluit liderul din EXO.

Baekhyun a adăugat, „Multe persoane spun că există o difență mare între Baekhyun cel de pe scenă și Baekhyun cel din afara scenei, așa că am folosit acest concept. Sunt un pachet care se asemeană cu set de cadouri complex.” Când a auzit aceste afirmații, Kim Shin Young a spus glumind, „Și Celeb Five încearcă să-și creeze un univers ca cel al trupei EXO.”

Unul dintre ascultători l-a întrebat pe Sehun, care se știe că ține la băutură, cum să facă soju de lămâie. Mezinul din EXO a început prima dată să vorbească despre cât de mult beau membrii și apoi și-a dezvăluit rețeta – „Cei mai mulți membri beau între două-trei sticle de soju. Toți beau cam aceeași cantitate, în afară de Baekhyun. Pentru a face soju de lămaie, trebuie să umpli tot paharul cu gheață, torni soju și apoi storci lămâia. Dacă faci asta, gustul amărui de după va dispărea.”

Un alt ascultător i-a întrebat cu fața a cărui membru EXO vor să fie renăscuți. Sehun nu a putut răspunde imediat, însă Suho l-a ales pe Baekhyun, iar Baekhyun l-a ales pe Suho, creând o atmosferă plăcută pe platoul de filmare. După, Chen l-a ales pe Sehun, iar Sehun la rândul său pe Chen. La final au rămas Chanyeol și Kai, care au reușit să-i facă să râdă pe ascultători și pe cei din platou. Rapperul a zis că și-ar dori fața lui Kai, iar dansatorul în loc să zică Chanyeol, l-a ales pe Sehun, ceea ce l-a făcut pe Chanyeol să arunce în Kai cu o hârtie mototolită.

Sursa: soompi

13 gânduri despre „Membrii EXO dezvăluie fața cu care vor să fie renăscuți, cât de mult beau și mai multe

  1. Estera E

    Chanyeol chiar e dragut:) Am o intrebare pentru cei de aici care cunosteti foarte bine EXO ca trupa.De ce la ultimele piese nu il mai vad pe Lay care e din china? El mai este in trupa.Si Andande unde joaca Kai l-ati gasit subtitrat in romana? M-ai este Secret Queen Makers unde joaca Chanyeol si Student A unde joaca Suho.Daca stiti unde a-si putea sa le gasesc in romana va rog sa imi spuneti.Multumesc! Sper sa nu va suparati de intrebari.

    Apreciază

    Răspunde
    1. Kaila Autor post

      Lay nu prea mai promoveaza cu EXO din cauza relatiilor politice tensionate dintre Coreea si China. Plus, si din cauza rachetelor thaad (Coreea a luat ca o masura de protectie acest sistem, si cred le.au pus la granita dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud)
      Lay a aparut in tempo pt cateva secunde

      Apreciază

      Răspunde
      1. hyunamyou

        Aici nu prea inteleg, tot se spune ca Lay nu mai promoveaza cu ei din cauza acestor relatii tensionate, dar nu este singurul membru chinez inr-un grup kpop, ceilalti par okay… Din cate am inteles, Lay nu doar ca face multe chestii solo, dar cica are si o pozitie de nu stiu ce in China si trebuie sa stea mai mult acolo.

        Apreciază

        Răspunde
        1. Kaila Autor post

          nici eu nu prea inteleg. artistii din China de la SM nu promoveaza in Coreea. Acum doi ani cand a inceput toata chestia, Victoria din f(X) nu prea a fost prezenta, da chiar si Fei de la JYP. Ma gandesc ca poate cei care sunt mai populari si au o anumita imagine in China, nu-i lasa sa promoveze in Coreea

          Apreciază

          Răspunde
      2. Estera E

        A inteleg multumesc de raspuns..Eu mereu vedeam 8 membri si de asta am intrebat.Bine acum sunt 6 ca doi sunt in armata.O prietena mi-a spus candva ca desi Lay nu mai merge in Corea sa participe cu Exo el promoveaza trupa.E complicata treaba la Corea de Sud cu vecini, e complicata si istoria.

        Apreciază

        Răspunde

Lasă un comentariu