MONSTA X le trimite mesaje haterilor la MAMA + ecouri

Trupa MONSTA X a oferit un show de excepție la MAMA, iar idolii au ascuns printre versuri și câteva mesaje.

Premiile MAMA au adus multe emoții fanilor Monbebe, care și-au amintit, cu durere, ultima evoluție a MONSTA X la această festivitate, epică, în centrul său găsindu-se atunci Wonho.

Între timp, Wonho a plecat din trupă, fanii continuă protestele pentru readucerea sa, iar ceilalți membri ai grupului luptă din greu pentru a recupera imaginea lor în industrie, după ce au fost victimele unor atacuri constante online. Dealtfel, agenția lor, Starship, a  și anunțat în 3 decembrie că va lua măsuri legale împotriva comentariilor malițioase.

Evoluția MAMA era deci așteptată de mulți și , deși trupa a avut doar un scurt intro și o melodie, MONSTA X a arătat stofa de artist autentic pe care o are și faptul că, în ciuda regulilor impuse de industrie, idolii niciodată nu vor tăcea.

Jooheon și I.M, rapperii grupului, au fost cei care s-au ocupat să spună, prin muzică,  haterilor, faptul că, indiferent de cât de tare sunt atacați, vor rămâne puternici: „credeți că suntem terminați/dacă credeați că ne vom prăbuși, este doar o iluzie din partea voastră.”

Dealtfel, intrarea lor triumfală pe scenă, în două mașini decapotabile, a încins atmosfera amorțită de la MAMA și Twitter-ul.  Până și cei de la celebra publicație britanică Metro au vorbit despre această prestație într-un articol dedicat membrilor MONSTA X pe care îl avețiaici.

https://twitter.com/Hyung_wonii/status/1202212006885036032?fbclid=IwAR3EjH5p2eMXxPrPoSC0Nzrt8GE08AJ3p6jk09ASDzBgHmqDXnBEzA9NtPo

Aveți mai jos evoluția MONSTA X completă:

 

 

În Coreea de Sud s-a discutat cel mai mult pe  Twitter despre MONSTA X, dar și la nivel global. Oricum ar fi, idolii au transmis un mesaj haterilor: chiar și în momente dificile, grupul este puternic și valoros și va rezista.

Imagine

Imagine

Și protestul fanilor Monbebes a fost în trenduri în timpul MAMA, ceea ce transmite de asemenea un mesaj că aceștia vor lupta pe mai departe pentru a-l readuce pe Wonho în grup.

Imagine

2 gânduri despre „MONSTA X le trimite mesaje haterilor la MAMA + ecouri

  1. Joopreme

    Mama nu merita Show ul băieților…au fost tratați în ultimul hal 🤬 de ce sa vina un grup valoros ca al lor si sa umple.. zic ca tine… amorțeala…sper ca aceasta festivitate sa dispară în timp ca si asa e degeaba.. la cel mai jos nivel👎Pe de alta parte ma bucur ca băieții au spus ceea ce au avut de spus⚡ de la mine #marș pt mama

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s