Zico din Block B și Mino din WINNER vorbesc despre prietenia lor, primele impresii și multe altele

Block B’s Zico And WINNER’s Song Mino Talk About Their Friendship, First Impressions, And More

Zico din Block B și Mino din WINNER s-au reunit pentru a vorbi despre zilele lor de stagiari!

Pe 3 decembrie, Song Mino a apărut în „Thinking Bout”, difuzat prin Naver NOW. „Thinking Bout” este o emisiune audio găzduită de Zico, în care acesta invită oameni care au avut un impact asupra creșterii sale ca artist.

Despre Mino, Zico a spus: „El este o persoană pe care nu pot uita să o menționez când vorbesc despre viața și cariera mea. Când mă gândesc la cum am ajuns amândoi unde suntem astăzi, mă simt atât de mândru de noi. Mă gândesc mult la trecut și simt o mulțime de lucruri diferite. Este un coleg din industria muzicală, înainte de debutul meu și înainte de a primi acest nume de scenă. De asemenea, am avut o chimie bună în aceeași echipă în „Show Me the Money”. Prietenul meu Mino, Song Mino”.

Zico a dezvăluit că a trecut ceva timp de când s-au întâlnit în persoană, dar că aceștia se contactează frecvent. Zico a spus: „Ne contactăm foarte mult, dar nu avem timp să ne întâlnim des. Ne întâlnim aproximativ de două ori pe an. Stările noastre de spirit s-au schimbat mult. Am avut foarte multă energie și am privit doar spre viitor, dar recent am început să privim înapoi în trecut. Suntem foarte deschiși în ceea ce privește sentimentele noastre”.

Cei doi artiști și-au împărtășit și primele impresii reciproce din timpul zilelor lor de stagiari. Zico a spus: „Ne-am întâlnit pentru prima dată la o agenție numită Brand New Stardom. Mi-am început viața de stagiar la acea agenție și Park Kyung, P.O, Hanhae, U-Kwon, Mino și mulți alții erau acolo la acea vreme”.

Song Mino a adăugat: „P.O și cu mine mergeam la școala de artă la acea vreme și P.O l-a întâlnit primul pe Zico. Mi-a spus că știe un senior care era foarte bun la rap și mi-a spus să-l cunosc. M-am gândit la acel moment că nu este nimeni care să fie mai bun la rap decât mine”.

Zico a spus: „Dacă te uiți la rezultatele lui Mino acum, atunci acest lucru pare credibil. În acel moment, totuși…”. Mino a continuat: „După cuvintele lui P.O, m-am gândit „Bine, cât de bun poate fi elși ne-am întâlnit pentru prima dată într-o sală de karaoke. P.O a mers să-l spioneze mai întâi și mi-a spus că este prea bun. (Zico) trebuia să știe că venim pentru că el rapa în engleză singur când am intrat. S-a prefăcut că nu ne-a văzut când am intrat și a continuat”.

Zico a răspuns: „Sincer nu-mi amintesc foarte bine acest moment. Îmi amintesc chipul lui Mino și uniforma lui de școală când mi-a fost prezentat ca un coleg stagiar. La vremea respectivă, el era o prezență ciudată. Acum este foarte slab și nu a slăbit sau ceva, dar cumva a avut o prezență foarte puternică atunci. Părea foarte puternic și părea că e bun la sport. Avea pielea bronzată și o vibrație puternică și mi-a spus că este rapper, așa că l-am rugat să-mi arate. La vremea respectivă, nu era foarte bun. El a avut foarte mult potențial în dans și carisma personală, dar s-a îmbunătățit și la dans și după ce a debutat”.

Mino a dezvăluit că se considera destul de bun: „Chiar am crezut că sunt bun la vremea respectivă”, iar Zico a spus: „De aceea nu ai ascultat părerile pe care  Park Kyung și cu mine ți le-am oferit”.

Cei doi au menționat scurta istorie a lui Mino ca parte a Block B, întâlnindu-se în culise după ce s-au mutat în grupuri separate și au lucrat împreună la „Show Me the Money 4”. Zico a spus: „Au trecut deja patru ani. Timpul trece repede. Am primit multă ură ca producător, iar Mino a primit multă ură în calitate de concurent. Nu i-a fost ușor să decidă să concureze. A debutat în Block B, apoi a debutat într-o altă echipă, apoi a revenit la a fi stagiar și a debutat în WINNER. Imediat ce a debutat, a concurat la un alt show de supraviețuire”.

Mino a spus: „A fost o luptă pentru supraviețuire. La vremea respectivă, nu primisem numărul 1 imediat ce debutasem. Am fost recunoscător pentru atenție, dar am simțit multă presiune cu privire la faptul dacă era un lucru bun să mergem la emisiunea de supraviețuire. Dar de când eram mic, am vrut să fiu recunoscut pentru rapul pe care îl puteam face”.

Zico a glumit că ar fi trebuit să păstreze pentru el melodia „Fear” iar prietenul său a râs și a spus că nu ar fi renunțat la ea. El a spus: „Nu pot urmări performanțele mele de la „SMTM4 ”. Nu pot asculta melodiile respective. Am crescut mult de atunci, dar „Fear” este 100% sinceră. De curând am cunoscut-o pe Insooni la un spectacol de muzică și mi-a spus că a ascultat „Fear” într-un moment dificil din viața ei în timp ce se antrena. Mi s-a făcut pielea de găină, dar i-am mulțumit. Mă bucur că și colegii mei celebri se pot recunoaște în acest cântec”.

Zico a lansat albumul „Thinking Part.2” în noiembrie ca o continuare a „Thinking Part.1”. Song Mino apare în prezent în „New Journey to the West 7” de la TVN și a lansat mini albumul „CROSS” cu WINNER în octombrie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s