Joohoney din MONSTA X nu a plecat în SUA din cauza problemelor de sănătate

Joohoney a fost coborât din avion și dus la spital de urgență, înainte de a decola spre SUA cu MONSTA X pentru a participa la turneul Jingle Ball. Starship Entertainment a oferit un comunicat evaziv.

În 6 decembrie, cei șase membri ai grupului MONSTA X au mers la aeroportul internațional Incheon din Seul pentru a pleca spre SUA, mai precis Chicago, unde va avea prima evoluție din cadrul turneului Jingle Ball. Joohoney se afla alături de membri.

Image may contain: 1 person, standing, shoes and outdoor

âImage may contain: 1 person

Image may contain: 1 person, closeup

Image may contain: one or more people and closeup

Image may contain: 1 person, standing

Ulterior, pe Twitter au apărut filmări de la aterizarea din Chicago, și fanii Monbebe au observat că Joohoney nu era cu membrii săi. Mulți au speculat că poate acesta a luat un alt zbor, spre Dallas.

 

La 7 decembrie KST, agenția a anunțat că după ce a suferit de „amețeli bruște și starea lui de sănătate s-a înrăutățit brusc”, Joohoney a mers la spital, și nu a mai zburat în Statele Unite.

MONSTA X are în prezent programate concerte în cadrul turneului Jingle Ball la Chicago pe 7 decembrie, la Minneapolis pe 9 decembrie, Philadelphia pe 11 decembrie și concertul din New York pe 13 decembrie. Conform Starship Entertainment, deși Joohoney speră să participe la turneu, este posibil să nu poată, din cauza stării de sănătate.

Declarația coreeană completă a agenției este următoarea:

Bună. Aici Este  Starship Entertainment.

Facem un anunț cu privire la participarea membrului MONSTA X, Joohoney, la turneul Jingle Ball.

După ce s-a urcat într-un avion pentru a călători în Statele Unite pentru turneul Jingle Ball pe 6 decembrie (ora coreeană), Joohoney de la MONSTA X a anunțat că a avut amețeli bruște și că starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc, în timp ce aștepta decolarea avionului. El a fost mutat prompt la un spital, unde a fost examinat medical și tratat.

Joohoney este în prezent într-o stare mai bună după ce s-a odihnit, iar Joohoney speră personal să participe la turneu așa cum era programat, pentru a-și păstra promisiunea fanilor săi. Cu toate acestea, am stabilit că are nevoie de stabilitate și odihnă.

În consecință, vom face o declarație mai târziu cu privire la posibilitatea participării lui Joohoney la turneul Jingle Ball.

Ne cerem scuze sincer pentru că i-a  îngrijorat pe mulți fani care așteaptă cu nerăbdare și [așteaptă spectacolele MONSTA X la turneul] Jingle Ball. Vom face tot ce putem pentru a ne proteja artiștii, astfel încât membrii MONSTA X să își poată desfășura activitățile în condiții de sănătate bună.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s