“Crash Landing On You” lansează un poster superb cu personajele principale

K-drama “Crash Landing On You” a lansat posterul său oficial.

Drama va spune povestea lui Yoon Se Ri (Son Ye Jin), o moștenitoare bogată din Coreea de Sud care este forțată să efectueze o aterizare de urgență în Coreea de Nord în timpul unei călătorii cu parapanta, din cauza vânturilor mari neașteptate. Acolo, aceasta îl întâlnește pe ofițerul nord-coreean Ri Jung Hyuk (Hyun Bin), care se îndrăgostește de ea în timp ce o ascunde și încearcă să o protejeze.

Afișul principal prezintă cele patru personaje principale ale dramei interpretate de Son Ye Jin, Hyun Bin, Seo Ji Hye și Kim Jung Hyun. Alături de moștenitoarea bogată din Coreea de Sud Yoon Se Ri și de ofițerul nord-coreean Ri Jung Hyuk îi avem pe  Seo Dan (Seo Ji Hye), o violoncelistă care este perfectă în toate privințele, logodnica lui Ri Jung Hyuk,  și pe Ku Seung Jun (Kim Jung Hyun), un om de afaceri și totodată un personaj din trecutul lui Yoon Se Ri, care este dispus să face orice pentru profitul personal.

Rochia de un roșu intens asortată cu sandale cu toc înalt evidențiază statutul personajului Yoon Se Ri, o femeie bogată și sigură pe ea. Ri Jung Hyuk este îmbrăcat, în contrast, în culori închise, cu o haină lungă, și ține în mână un chipiu de soldat. Seo Dan este perfectă și pare foarte puternică, iar privirea lui Ku Seung Jun ascunde niște jocuri murdare.

“Crash Landing on You” va începe să fie difuzat în 14 decembrie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s