BTS intenționează să dea în judecată Big Hit Entertainment în legătură cu distribuirea profitului + compania răspunde

Big Hit Entertainment Denies JTBC’s Report That BTS Is Considering Legal Action Against Agency

În data de 9 decembrie, ”Newsroom” de pe JTBC ar fi declarat că BTS doresc să dea în judecată compania lor, Big Hit Entertainment.

În reportajul ”Newsroom” se declară că membrii BTS s-ar fi întâlnit recent cu o firmă juridică prestigioasă pentru a se informa despre cum ar putea să-și dea în judecată compania cu privire la distribuirea profitului. Firma juridică ar fi verificat detaliile cazului și l-au analizat pentru a vedea dacă nu există conflicte de interes.

Un jurist ar fi declarat că verificarea cu privire la conflictele de interes este o procedură standard în firmele juridice pentru a se asigura că nu reprezintă ambele părți într-un singur caz.

Cu toate astea, firma juridică în cauză a declarat că nu poate confirma cele spune în reportajul JTBC.

În 2019, Big Hit Entertainment ar fi înregistrat un profit de peste 200 de miliarde de woni (aproximativ 167,9 milioane de dolari), fiind un record de la fondarea companiei. Din moment ce BTS și-au prelungit contractul cu agenția pentru încă șapte ani, valoarea antreprenorială a agenției se estimează a fi de peste un trilion de woni (aproximativ 839,6 milioane de dolari)

Totuși, în reportajul JTBC se suține că chiar înainte de prelungirea contractelor, BTS și Big Hit au avut neînțelegeri cu privire la distribuirea profitului, fapt care a dus la luarea unor măsuri legale.

Întrebați despre acest fapt, Big Hit Entertainment a răspuns: ”Nu avem altceva de spus decât faptul că nu este adevărat”.

sursă

2 gânduri despre „BTS intenționează să dea în judecată Big Hit Entertainment în legătură cu distribuirea profitului + compania răspunde

  1. C.Moraru 💜 -> 🐉&🐰&🌹&💎

    Acel moment când JTBC se leagă orice fleac pentru a câștiga atenție 😂 măcar de ar fi adevărat.
    Și dacă într-adevăr știrile erau reale, BTS nu mai participa la festivități de premiere și avea parte de ditamai spectacol, fiindcă astfel de lucru nu se întâmpla când ești in război cu agenția, logic. In plus, trupa nici nu mai mulțumea companiei in discursul de acceptare a premiului. Deci, totul pare FAKE!

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s