EXO dezvăluie cum s-au schimbat D.O. și Xiumin după înrolare

EXO Reveals How D.O. And Xiumin Changed After Going To The Military

Membrii trupei EXO au împărtășit telespectatorilor povești despre membrii care servesc la momentul actual serviciului militar.

Membrii grupului masculin au fost invitați în cadrul episodului de pe 7 decembrie al emisiunii „Ask Us Anything”. Aceștia s-au prezentat în număr de 6, deoarece Xiumin s-a înrolat în luna mai, iar D.O. l-a urmat în luna iulie.

Când au fost întrebați dacă își văd cei doi colegi frecvent, Suho a răspuns: „Au venit recent la repetițiile noastre și au mâncat.” Chanyeol a explicat: „În prezent nu poți folosi telefonul mobil în armată, doar după ce ți-ai terminat orele zilnice de muncă. Xiumin vorbește mai mult decât noi după ora 6 seara. Vobește despre ce a făcut în ziua respectivă. Chiar a postat poza noastă pe rețelele de socializare cu descrierea: ‘Includeți-mă și pe mine.’”

Prezentatorii au fost curioși dacă membrii grupului i-au vizitat pe cei aflați în cadrul armatei. Kai și Chanyeol au răspuns: „Ne-au spus să nu venim, deci nu ne-am dus.” Kai a continuat: „Eu voi merge când voi avea niște timp liber. Am fost foarte ocupat până acum. Nu am putut ajunge când Xiumin s-a înrolat din cauza muncii. M-am simțit prost, așa că i-am răspuns zilnic la început. Îi scriam: ‘Xiumin, te simți bine?’ I-am scris zilnic, dar nu credeam că și el o să mă contacteze așa de mult. Mă gândeam că îmi va scrie de două ori pe săptămână, dar mi-a dat mesaje de-a lungul întregii săptămâni. Zilele acestea spune: ‘Kai a apărut undeva’ și îmi știe întregul program. Îl cam ignor în ultima perioadă.”

Chanyeol a spus: „Recent, am discutat despre melodia titlu în chatul de grup. D.O. a spus brusc: ‘Locul 3 e bun. Ce părere aveți?’ Cred că era plictisit pentru că a continuat să vorbească scriind: ‘Îmi place locul 3, deși locul 1 e mai potrivit pentru voi. Și locul 2 pare să fiu unul bun, dar locul 3 este potrivit stilului meu.’”

Kai a adăugat: „S-a schimbat de când a intrat în armată.”

Sursa: soompi

Un gând despre „EXO dezvăluie cum s-au schimbat D.O. și Xiumin după înrolare

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s