Kai din EXO amenință fanii sasaeng cu poliția

Kai din EXO și-a spus foarte clar punctul de vedere în legătură cu „fanii” sasaeng!

Pe 8 decembrie, artistul a făcut un live pe Instagram unde a vorbit cu fanii și le-a arătat noua culoare a părului său înainte de a merge la culcare. Kai a căscat și a dezvăluit – „Sincer să fiu, îmi este foarte somn”, dar după a zis că este hotărât să împărtășească cu fanii entuziasmul în legătură cu noul lui păr brunet.

Totul a fost bine și frumos până când, câteva minute mai târziu, artistul s-a încordat și supărat. Kai le-a zis fanilor că în fața apartamentului trupei EXO s-au adunat mai multe persoane – „Știu că asta nu are legătură, dar se pare că afară sunt persoane sasaeng.”

Imediat după ce a anunțat acest lucru, membrul EXO a rămas impasibil și s-a adresat respectivilor „fani” folosind un ton hotărât și dur, ce nu a lăsat loc de comentarii, – „Voi suna la poliție. Plecați rapid.”

Desigur, aceasta nu este prima dată când artiștii din EXO au de a face cu persoanele sasaeng, deoarece în trecut au menționat că nici nu pot să se întoarcă la apartamentul în care stau fără să aibă în prealabil o diversiune. Apartamenult lor a fost spart înainte, iar mai multe camere de supraveghere au fost montate în camerele lor de la hoteluri. Chiar în acest an, Baekhyun și Kai deja au dezvăluit câteva persoane sasaeng pe rețelele de socializare, iar mai mulți fani i-au sugerat acum lui Kai să se adreseze poliției și să vorbească cu SM Entertainment pentru a lua măsuri.

Mai jos puteți vedea momentul!

https://twitter.com/happyEXOaccount/status/1203632402674749440?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1203632402674749440&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.allkpop.com%2Farticle%2F2019%2F12%2Fexo-kai-warns-he-will-have-to-call-the-police-during-instagram-live-due-sasaengs-gathering-outside-of-exos-dormitory

Sursa: (1) (2)

7 gânduri despre „Kai din EXO amenință fanii sasaeng cu poliția

  1. Dumi

   Da. Ai si tu dreptate, dar și poliția daca ar aresta cativa atunci poate si ceilalti nu ar mai avea atâta curaj. Lăsând securitatea si politia la o parte, gestul in sine este foarte oribil. Nu cred ca i-ar place nimănui sa aiba niste oameni care stau la usa, dau târcoale casei etc. De vorba buna sigur nu vor înțelege deoarece se vede ce fel de persoane sunt…dar macar de frica poate se opresc, macar unii

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s