Kai spune de ce membrii EXO s-au antrenat dansând în lenjerie intimă înainte de a debuta

Kai Explains Why EXO Practiced Dancing In Their Underwear Pre-Debut

Kai a împărtășit o povestioară amuzantă din vremurile când membrii EXO erau stagiari!

În episodul de pe 7 decembrie al emisiunii Knowing Brother marca JTBC, Kai a spus că-i place să danseze în timp ce face duș. „Știți că oamenilor cărora le place să cânte, fac asta și în duș? Ei bine, așa este și în cazul persoanelor care dansează, le place să danseze și în duș”, a explicat artistul.

Însă membrii Knowing Brother au avut reacții sceptice la spusele lui Kai, iar acesta, pentru a le dovedi, chiar le-a arătat cum dansează pe melodia „Love Shot” în duș.

Kai a mai adăugat râzând – „Cu toate acestea, dacă îmi văd chiar și un pic reflexia în oglindă în timp ce dansez, e absolut oribil.”

Kai a continuat – „Să te vezi pe tine însuți dansând gol fără haine e oribil. Așa că dacă din întâmplare ajung să mă văd în oglindă în timp ce dansez gol, realitatea mă doboară și încerc să termin repede cu spalatul și să ies din duș.”

Baekhyun și-a aprobat colegul de trupă – „Să dansezi fără haine pe tine… chiar nu arată bine deloc.”

„Cel mai rău”, a repetat Kai. „Pe timpul când ne pregăteam să debutăm, ne-am zis unul altuia: ‘Pentru a ne sincroniza, trebuie să ne antrenăm dansând împreună, aflându-ne în cea mai rea ipostază posibilă.’ Așa că am dansat chiar și fără haine pe noi.”, a dezvăluit Kai.

Suho imediat a intervenit și a spus râzând, „Evident, am avut lenjeria intimă pe noi.” Kai a continuat – „În acest fel am reușit să ne sincronizăm și am continuat așa până când ne-am îmbunătățit.”

Sursa: soompi

2 gânduri despre „Kai spune de ce membrii EXO s-au antrenat dansând în lenjerie intimă înainte de a debuta

  1. Dumi

    De fiecare data sunt minunati cand participa la Knowing Brother. A fost foarte tare si episodul asta. Au lucrat mult împreună si sunt foarte apropiati incat a povestit odata Baekhyun ca cateodata nu e nevoie sa vorbeasca ca sa isi de-a seama ce vrea celalaltul ❤

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s