Nam Ji Hyun și Lee Joo Hyuk confirmați pentru drama ”365”

În data de 10 decembrie a fost confirmat faptul că Nam Ji Hyun va juca rolul principal în noua dramă marca MBC, “365: A Year of Defying Fate” (titlu literal).

”365” va spune povestea unor oameni care se întorc în timp cu exact un an în urmă pentru a crea viața perfectă pentru ei însăși, însă ajung a fi blocați într-un joc misterios de supraviețuire, care le afectează și viitorul.

Nam Ji Hyun va juca rolul lui Shin Ga Hyun, o artistă de webtoon care lucra în ultimii trei ani la faimoasa bandă desenată ”Hidden Killer”. Cu toate că a devenit destul de bogată și faimoasă, mereu și-a dedicat timpul benzii desenate și nu s-a bucurat cu adevărat de viață. Este o perfecționistă care nu va putea să uite un comentariu urât lăsat de cineva, chair dacă a primit pe lângă el alte 100 mai pozitive. De asemenea, muncește extrem de mult și refuză categoric să renunțe la titlul ei de autor al celui mai apreciat webtoon. Cu toate astea, suferă un accident care schimbă totul și în acel moment primește opțiunea de a-și schimba viața.

Va fi prima dată când Nam Ji Hyun va juca într-o dramă de un astfel de gen, asta după ce ne-a încântat cu personaje din producții precum ”Shopping King Louie”, ”Suspicious Partner” și ”100 Day My Prince”. În ”365” aceasta va lucra cu actorul Lee Joon Hyuk, care deja și-a confirmat apariția în dramă.

Premiera dramei va avea loc în 2020.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s