S.Coups din Seventeen scrie un mesaj dulce fanilor

Aflat într-o pauză de activitități, S.Coups din Seventeen își bucură fanii cu un mesaj dulce și le explică noile reguli cu privire la cadourile pe care le pot trimite.

Luna trecută, S.Coups a anunțat că ia temporar o pauză de la promoții pentru a se trata de anxietate și pentru a-și reveni, având o sănătate precară. Dar, pe 10 decembrie, S.Coups a intrat pe cafeneaua oficială a fanilor Seventeen pentru a le transmite fanilor săi iubiți un mesaj.

El a scris:

Bună ziua. Sunt  S.Coups, liderul executiv al Seventeen și Carat.
Carats, vremea a devenit foarte rece. Toți sunteți bine și vă este cald? Fac tot posibilul în timp ce mă odihnesc și găsesc pacea, pentru a vă întâlni din nou cu o imagine sănătoasă.
Scriu pentru că vreau să spun ceva pentru Carats.
Încă de la debutul nostru, am primit atât de multă dragoste de la Carats, încât membrii și cu mine am discutat întotdeauna despre cum am putea rambursa întreaga dragoste, chiar și cu o sumă mică. De acum, intenționăm să primim numai inimile frumoase ale Carats care vor să ne sărbătorească, mai degrabă decât cadourile materiale pe care ni le trimiteți. Sper că nu se va supăra Carats. Inima voastră este mai mult decât suficientă pentru noi!

Vom merge din nou cu Carats anul viitor, în timp ce sărbătorim a cincea aniversare, așa că vă rugăm să ne urmăriți. Mulțumesc întotdeauna.

Mulți fani au mai subliniat că S.Coups a dedicat această scrisoare fanilor după declarația recentă a agenției Pledis Entertainment, care a anunțat că trupelele Seventeen și NU’EST nu vor accepta cadouri de la fani de acum încolo.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s