Se zvonește că BTS va lansa un nou album în februarie 2020 și că va fi ultimul în formulă completă înainte de înrolare

Potrivit un reportaj exclusiv de pe 10 decembrie, membrii BTS lucrează în prezent din greu pentru noul lor album, care va fi lansat anul viitor în luna februarie.

În ultimul timp, artiștii au tot atras atenția publicului cu indiciile oferite despre noul material discografic în cadrul festivităților ‘2019 Mnet Asian Music Awards‘ și ‘2019 Variety Hitmaker‘. S-a mai dezvăluit că revenirea va avea loc cam pe la mijlocul lunii februarie.

Reportajul de asemenea menționa că albumul va fi cel mai probabil ultimul pe care îl va lansa trupa BTS în formulă completă, înainte că Jin să se înroleze în armată. Cu toate acestea, multe persoane au fost sceptice cu privire la aceste zvonuri. Ca cetățean coreean născut în 1992, Jin va trebuie să se înroleze pentru a-și desfășura serviciul militar obligatoriu până la sfârșitul lui decembrie 2020.

Un reprezentant de la agenția artiștilor, Big Hit Entertainment, a dat și o declarație în acest sens – „Vom anunța programul revenirii trupei BTS odată ce va fi confirmat.”

Sursa: allkpop

Un gând despre „Se zvonește că BTS va lansa un nou album în februarie 2020 și că va fi ultimul în formulă completă înainte de înrolare

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s