Twitter ne arată cei mai populari artiști și hashtag-uri K-pop de pe Twitter în 2019

Twitter Reveals The Most Talked About K-Pop Artists And Hashtags Of 2019

În anul 2019, cultura sud-coreeană a devenit din ce în ce mai accesibilă pe plan global. Twitter Coreea a postat sub hashtag-ul #ThisHappened2019 (#AstaSaIntamplatIn2019), amintindu-ne de cele mai memorabile momente care au avut loc pe respectiva platformă în acest an.

Deloc surprinzător, utilizatorul #1 de pe Twitter la nivel global este BTS (@BTS_twt), fiind platforma pe care o folosește trupa pentru a comunica cu fanii și la cât de mulți sunt aceștia la număr, nu e de mirare, că băieții au cel mai menționat cont timp de al treilea an la rând.

În mod special, un anume video al membrului Jungkook, unde dansează după ”Bad Guy” de la Billie Eilish a acumulat peste 25,7 de milioane de vizualizări, 950,000 de distirbuiri și 2,2 milioane de like-uri, devenind unul dintre cele mai apreciate tweet-uri din întreaga lume. Anul trecut, cel mai distribuit tweet i-a aparținut, de asemenea, trupei BTS, fiind un cover de-al lui Jungkook după ”All of My Life” de la Park Won.

În acest an, în loc de a se axa doar pe tendințele din Coreea, Twitter Coreea a publicat raportul său raportat la statisticile mondiale, cu doar două categorii legate de K-pop. Trebuie să menționăm că doar o trupă de fete se află în top 10 cele mai menționate conturi K-pop, aceasta fiind BLACKPINK:

  1. BTS
  2. EXO
  3. GOT7
  4. MONSTA X
  5. BLACKPINK
  6. SEVENTEEN
  7. Baekhyun din EXO
  8. NCT 127
  9. TXT
  10. BamBam din GOT7

Twitter a mai clasificat și hashtag-urile K-pop ce au devenit cele mai populare într-o perioadă scurtă de timp. Multe dintre ele sunt legate de voting și ceremonii de premiere precum Billboard Music Awards, Mnet Asian Music Awards și M2 X Genie Music Awards:

Ce părere aveți?

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s