G-Dragon și Taeyang și-ar putea pierde drepturile asupra numelor de scenă dacă nu reînnoiesc contractele cu YG Entertainment

Cum membrii Big Bang aduc încă cele mai mari profituri, reînnoirea contractelor reprezintă un factor important care poate hotărî prețul acțiunilor și viitorul YG Entertainment. Recent, a fost dezvăluit că YG deține drepturi de autor pentru numele folosite de G-Dragon și Taeyang.

Conform Patent Office, YG a înregistrat drepturile de autor pentru numele „G-Dragon” în 2003, cu 3 ani înainte de debutul Big Bang din 2006. De asemenea, agenția și-a însușit drepturile de autor și pentru numele „TAEYANG” în 2015.

Industria e de părere că reînnoirea contractelor lui G-Dragon și Taeyang, singurii membri care nu au fost implicați în controverse majore recent, va avea un efect considerabil asupra prețurilor acțiunilor.

O firmă de asigurări a declarat: „Dacă există vreo mică șansă ca toți membrii din Big Bang să se mute la altă agenție, G-Dragon și Taeyang cu siguranță vor fi artiști solo influenți fără să semneze din nou cu YG. Însă YG este partea care deține drepturile de autor și cea care va avea numai de câștigat din reînnoire.

sursă

Un gând despre „G-Dragon și Taeyang și-ar putea pierde drepturile asupra numelor de scenă dacă nu reînnoiesc contractele cu YG Entertainment

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s