Halsey & BTS sunt adorabili în timp ce fac schimburi de cadouri pentru Crăciun

Halsey și membrii BTS s-au revăzut în SUA și și-au oferit reciproc cadouri pentru Crăciun, dovedind din nou prietenia lor adorabilă!

În 6 decembrie, Halsey și BTS au cântat la concertul ‘2019 iHeartRadio Jingle Ball’ de la Los Angeles, SUA. Artiștii au cântat pe scenă colaborarea lor ‘Boy With Luv’.

Apoi, pe 12 decembrie, Halsey a dezvăluit un videoclip care arăta ce s-a petrecut în culise la ‘2019 iHeartRadio Jingle Ball cu BTS. Când stăteau împreună, membrii BTS i-au  înmânat o cutie  de culoare neagră, pe  care era scris „Halsey” cu roz strălucitor. Membrii BTS i-au cerut lui Halsey să o deschidă, iar atunci când a făcut-o, a țipat de fericire după ce a văzut un microfon auriu personalizat înăuntru.

În interviu, Halsey a spus: „Așa, prima dată când am interpretat împreună „Boy With Luv” am glumit pentru că toți aveau microfoane sclipitoare și m-am simțit părăsită.” Ea a continuat: „BTS mi-a oferit propriul meu microfon sclipitor. A fost un gest de mare atenție din partea lor. A fost uimitor că am putut să-l și folosesc.”

După ce a primit acest cadou special de la BTS, Halsey a spus: „Eu fac ciorapi de Crăciun pentru cei doi frați ai mei mici în fiecare an. Am făcut și pentru voi.” Cei șapte membri ai BTS au primit pungi de  cadouri, fiecare având câte un ciorap uriaș de Crăciun înauntru.

RM a comentat: „Uau, acesta este cel mai mare ciorap pe care l-am văzut vreodată în viața mea!” De asemenea, Jin a spus cu vocea plină de emoție: „Vai! Este foarte foarte drăguț”. După ce s-a uitat prin lucrurile din ciorap, V a luat o lumânare și i-a spus lui Halsey: „Aceasta este lumânarea mea preferată”.

 

Sursa

2 gânduri despre „Halsey & BTS sunt adorabili în timp ce fac schimburi de cadouri pentru Crăciun

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s