Un profesor universitar este criticat pentru că a numit-o pe Hara „slabă”

Internauții sunt furioși după ce un profesor de la Universitatea Ajou a spus că Hara a fost slabă pentru că s-a sinucis.

Conform rapoartelor, Joo Chul Hwan, profesor în departamentul cultural al Universității Ajou a făcut afirmații cum că Hara nu ar fi fost îndeajuns de puternică, întrucât nu a putut să facă față comentariilor jignitoare.

Profesorul a declarat în timpul unei lecturi de pe 27 noiembrie: „Când nu ești destul de puternic mintal, vei deveni ca Goo Hara. Oamenii te înjură pentru că se simt inferiori ție. De ce să te sinucizi din cauza unor astfel de oameni? Trebuie să fii puternică.” Profesorul a mai declarat că dacă alții au văzut caseta în care Hara făcea sex cu fostul ei iubit, ea ar fi trebuit să declare: „Ce credeți despre corpul meu?

Internauții au criticat cuvintele profesorului, care descriau starea mintală a Harei ca fiind slabă. În urma valului imens de comentarii negative, el a spus că va lansa o scrisoare formală prin care își va cere scuze. Reprezentanții universității investughează situația momentan.

sursă

2 gânduri despre „Un profesor universitar este criticat pentru că a numit-o pe Hara „slabă”

 1. hyunamyou

  Eu nu l-as critica pt ca a spus ca este slaba, este adevarat, oamenii de genul sunt mai slabi sau sensibili, asta cred ca se stie, nu inteleg de ce anumite persoane evita folosirea acestor cuvinte. Eu l-as critica pt modul in care s-a exprimat, a vorbit de parca ar trebui sa existe doar oameni puternici si asta e imposibil, nu ar trebui sa fim atat de duri cu acesti oameni, ba chiar din contra, da un exemplu foarte prost ca profesor. Mi s-a spus de multe ori ca sunt mai rece si recunosc ca sunt in anumite situatii, pot sa observ si eu asta, dar daca o caseta in care fac sex cu iubitul meu ar deveni publica, nu as putea sa spun „Ce credeti despre corpul meu?” Chiar sunt curioasa, oare cate persoane ar putea sa spuna asa ceva? Eu una cred ca foarte putine… Nu mai zic ca aici este vorba si de o persoana faimoasa.
  Nu are rost sa isi ceara scuze, e clar ca omul nu ar fi sincer, parerile de genul se schimba greu.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Deni

  Oare de ce in coreea nu se da libertatea la opinii proprii ? In aceasta stire profesorul și-a spus doar opinia proprie chiar daca este adevarat sau nu ce a spus! Dar eu sunt de acord cu parerea lui !

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s