SUGA din BTS a povestit despre colaborarea cu Halsey “SUGA’s Interlude”

SUGA din BTS a povestit pe VLive despre colaborarea lui cu Halsey intitulată “SUGA’s Interlude”.

Anul acesta, Halsey a lansat mai întâi colaborarea cu BTS “Boy With Luv” , iar, în această lună, a lansat colaborarea cu SUGA, “SUGA’s Interlude”, melodie ce va fi inclusă pe noul ei album “Manic.” Membrul BTS a participat la compunerea melodiei și îi putem auzi și vocea în cântec.

Pe 13 decembrie, SUGA a povestit  pe V Live povestea din spatele colaborării și a dezvăluit că este într-adevăr mulțumit de modul în care a ieșit piesa. Idolul a menționat și faptul că  piesa a fost făcută fără să se întâlnească cu Halsey pentru a vorbi despre ea despre melodie. „A fost foarte amuzant să scriu”, a spus el.

El a continuat să spună că la început a fost surprins când i s-a spus despre oferta de colaborare. „Am reacționat gen „De ce eu? Nu mă pricep la engleză „, a spus el râzând. „Ea a spus că este în regulă și mi-a cerut să o fac în coreeană. Am vrut să-i mulțumesc lui Halsey pentru asta, dar nu am putut să o fac când ne-am întâlnit în Statele Unite, pentru că nu știu limba engleză. ”

„Piesa a fost una pe care am scris-o cu ceva timp în urmă”, a explicat el. „Am scris ritmul, poate cu un an înainte. I-am dat ritmul pe care l-am scris atunci și am lucrat pornind de la el.”

„A fost inițial mai optimistă”, a adăugat el. „Pe măsură ce a tot fost aranjată, a devenit mai minimalistă.” De asemenea, el a împărtășit că piesa a apărut destul de repede, întrucât a fost abordat cu privire la ea în octombrie sau noiembrie.

Un fan a scris că i-a plăcut că a folosit versuri din „Tomorrow” de la BTS în “SUGA’s Interlude”. Piesele includ ambele replici care înseamnă „Întotdeauna este cel mai întunecat chiar înainte de răsărit.”

SUGA a răspuns: „Mulțumesc. Este unul dintre versurile mele preferate pe care le-am scris și cred că îmi place să scot versuri pe care le-am scris anterior. În unele momente gândurile mele despre ceva sunt chiar diferite față de trecut. ”

El a vorbit și despre cum scrie versurile, împărtășind că preferă să scrie versuri de mână într-un caiet, deși le face uneori pe computer.

Puteți asculta colaborarea lui SUGA cu Halsey aici.

 

Sursa: Soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s