MBC își cere scuze în mod oficial pentru angajatul ce a tras-o de păr pe Chuu din LOONA

MBC’s “2020 Idol Star Athletics Championships” Issues Official Apology Regarding Incident Involving LOONA’s Chuu

Echipa de producere a ediției speciale de Anul Nou Lunar pentru ”Competițiile de Atletism ale Idolilor” au oferit o declarație oficială în care își cer scuze pentru incidentul în care a fost implicată Chuu din LOONA.

În data de 16 decembrie au avut loc filmările pentru ”Competițiile de Atletism ale Idolilor” și la scurt timp, pe internet a început să se răspândească rapid un video, în care unul dintre membrii personalului a tras-o de păr pe Chuu pentru a-i atrage atenția.

În următoarea zi, echipa de producere a emisiunii a oferit o declarație în care își cere scuze pentru cele întâmplate:

”Suntem echipa de producere a emisiunii ”Competițiile de Atletism ale Idolilor”.

În data de 16 decembrie, în timpul filmărilor pentru emisiune, unul dintre membrii personalului a tras-o, în mod nerespectuos, pe Chuu din LOONA de păr, în timp ce lua un interviu.

Ne cerem scuze în fața lui Chuu și al fanilor. Angajatul respectiv reflectă asupra acțiunilor sale și le regretă. Acesta, de asemenea, i-a cerut și scuze lui Chuu.

Ne cerem scuze încă o dată pentru că am cauzat neplăceri și disconfort, din cauza neglijenței angajaților și pe viitor, vom fi mai atenți pentru a preveni repetarea unei astfel de situații.”

Anterior, pe platforma emisiunii a fost publicat și un poster pe care scria ”Ne cerem scuze pentru că am tras-o de păr pe Chuu din LOONA”. Totuși, fanii se îndoiesc de autenticitatea acestuia, pentru că a fost postat de un utilizator anonim și nu de un angajat oficial. MBC a confirmat mai târziu că postarea a fost creată de un impostor și că a fost ștearsă.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s