“Romantic Doctor Kim” ne prezintă echipa de medici pasionali formată din Ahn Hyo Seop, Han Suk Kyu și Lee Sung Kyung

Sezonul 2 al dramei de mare succes “Romantic Doctor Kim” lansează mai multe teasere foto și un teaser video.

“Romantic Doctor Kim” este o poveste cu „doctori adevărați” care se petrece într-un spital mic numit Dol Dam. Este o poveste care se învârte în jurul lui Kim Sa Bu (Han Suk Kyu), un doctor genial.

Pe 17 decembrie, SBS a lansat noi imagini cu Kim Sa Bu, observându-i pe Cha Eun Jae (Lee Sung Kyung) și pe Seo Woo Jin (Ahn Hyo Seop) din camera de observare a Spitalului Geo Dae, în timp ce aceștia operează. Cu o privire ascuțită, Kim Sa Bu urmărește fiecare mișcare a celor doi chirurgi în timp ce se concentrează asupra operațiilor pe care le efectuează.

Spectatorii sunt curioși să afle dacă Kim Sa Bu îi va recruta pe cei doi medici și dacă Cha Eun Jae și Seo Woo Jin vor merge să lucreze cu el la Spitalul Dol Dam.

Se spune că în timpul filmărilor Ahn Hyo Seop a repetat mișcările de multe ori pentru a perfecționa scena operației, aceasta fiind filmată impecabil și fără repetiții.

Echipa de filmări a mai povestit că Han Suk Kyu a reușit să unească echipa de actori, făcând o atmosferă prietenoasă la filmări.

În primul teaser al dramei, Kim Sa Bu își împărtășește idealurile sale de medic spunând: „Indiferent cine este persoana, indiferent de ceea ce face și cum stă din punct de vedere social, ea este doar un pacient pentru mine. Am un singur lucru în cap: îi voi salva. Indiferent de situație, îi voi salva.”

Când cineva întreabă: „Pot să vă întreb cine sunteți?” Kim Sa Bu răspunde: „Mă sună…”, și cu textul, „Kim Sa Bu s-a întors” apare pe ecran. Apoi, Kim Sa Bu apare în persoană și spune: „Termenul „tehnic” pentru acest lucru este „a te preface că ești cu adevărat mișto ”, dar un alt cuvânt pentru acesta este „romantic ”.”

Al doilea sezon din „Romantic Doctor Kim” va avea premiera pe 6 ianuarie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s