13 stiluri vestimentare și momente de neuitat în care G-Dragon a demonstrat că este regele modei!

13 Unforgettable Style Moments From Fashion King G-Dragon

„Nu vă fie frică. Nu există un răspuns corect în modă”. Asta este ceea ce G-Dragon a spus atunci când a fost întrebat despre stilul său rebel în modă.

De-a lungul anilor, a devenit o figură uriașă în k-pop drept compozitor, artist, lider al trupei legendare Big Bang, dar și un model în materie de modă și stil, și se pare că acesta rămâne imbatabil. Nu este de mirare de ce în 2017, ”Business of Fashion” l-a numit pe G-Dragon ca fiind unul dintre cei „500 de oameni care formează industria mondială a modei”.

Influența lui G-Dragon a ajuns în cercuri de modă de succes din întreaga lume, formând prietenii cu directorii creativi de la Balmain, Louis Vuitton, Givenchy, Thom Browne, printre mulți alții, și a avut o relație strânsă, profesională, cu unul dintre cei mai apreciați designeri ai timpului nostru – Karl Lagerfeld de la Chanel.

Cu revenirea sa mult așteptată după terminarea serviciului militar, G-Dragon nu a pierdut timpul pentru a-și împărtăși pasiunea pentru modă: a colaborat cu Nike pentru un nou stil de încălțăminte: Nike Air Force 1 „Para-noise”, care a devenit instantaneu apreciat și s-a vândut ca pâinea caldă în Coreea și în întreaga lume.

El a avut nenumărate stiluri vestimentare de neuitat, încât nu va încăpea tot ce aș avea de arătat într-un singur articol, însă am încercat tot posibilul să subliniez câteva dintre aspectele sale de excepție, în timp ce îi așteptăm revenirea pe scenă!

”Căciula pufoasă favorită”

Unul dintre articolele de îmbrăcăminte preferate ale lui G-Dragon este căciula mare și pufoasă care a devenit principalul punct forte al numeroaselor sale ținute. El a făcut să pară că acest model poate fi purtat fără efort, în ciuda mărimii sale mari, indiferent cu ce ai asorta-o sau purtat-o.

”Prințul întunericului”

G-Dragon a experimentat o mulțime de stiluri, dar o temă comună pe care o explorează adesea este un aspect dramatic, profund și întunecat, care îi scoate în evidență latura plină de mister.

”Omul din armată”

Conceptele inspirate din armată și militărie în îmbrăcăminte nu sunt nimic nou, deoarece acest stil poate fi văzut pe scena muzicii k-pop extrem de des sau în ținutele de zi cu zi, peste tot în lume. Însă G-Dragon i-a oferit ceva aparte, flerul său, amestecându-l și în ținutele de stradă, în modul său unic. 

”Punk neomodern”

În perioada promoțiilor melodiilor și conceptelor „Crooked” și „Crayon”, G-Dragon a abordat un look rock-punk, pe care l-a combinat cu elemente pop colorate. Acest stil este o extensie a temelor muzicii sale și a dorinței de a fi diferit, mereu aducând în fața oamenilor ceva nou, de a se găsi pe sine, de a fi lipsit de griji și de a nu-i păsa ce cred alții despre el. 

Imagini pentru crooked gd gif

”Jocul strălucitor”

Ca și cum prezența și carisma lui G-Dragon nu ar fi deja suficient de orbitoare, el strălucește în costume sclipitoare și ținute metalice, care arată foarte bine atât pe scenă, precum și în afara ei.

Imagine similară

”Culori nebune”

Stilul muzicii și industriei k-pop a fost întotdeauna definită și asociată prin cât de multicoloră este, dar G-Dragon duce acest lucru la un alt nivel, nu doar amestecând nuanțe aprinse și strălucitoare, ci și purtând diferite texturi, accesorii și coafuri, care se potrivesc și completează perfect aspectul său.

Imagini pentru g dragon colors

”Denim cool”

Amplificându-i farmecul băiețesc, cu stilul ”jean-on-jean”, acesta a purtat deseori articole din denim, creând o atmosferă răcoroasă și casual.

”Genul androgin”

Nu-l veți surprinde pe G-Dragon urmând tendințele, deoarece el este, cel mai probabil, cel care le începe. Și un lucru la care se pricepe de minune când vine vorba de modă este să-și extindă gama de stiluri, spărgând granițele dintre sexe și genuri.

Nu ține cont de stereotipurile, cum ar fi ”ce ar trebui să poarte o persoană în funcție de gen și sex”, acest lucru arătând identitatea și curajul în asumarea riscurilor atât în ​​materie de modă, cât și în muzică.

Imagine similară

”Băiatul drăguț”

Un lucru pe care fanii săi îl găsesc de neegalat la artist este dualitatea sa, deoarece într-un moment poate fi arogant, swag, sexy și misterios, iar în următorul moment își poate arăta partea jucăușă, drăguță și inofensivă. Asta înseamnă că sub exteriorul lui dur și rece este un tip neașteptat de dulce și timid.

Imagine similară

Imagini pentru g dragon in denim gif

”Animal print la nivelul următor”

G-Dragon este mereu pregătit să propună o nouă abordare, proaspătă, a oricărei noi tendințe care apare în modă, cum ar fi trendul animal print, unde fie a mers pe traseul minimalist, fie pe cel extravagant.

”Costumul perfect”

Atunci când vine vorba de costume sofisticate, adaptate, G-Dragon nu este potrivit pentru tiparele clasice. El accesorizează costumul în mod diferit, amestecând și potrivind imprimeuri, optând pentru stiluri off-beat.

”Face of Chanel”

Legendare și luxoase – aceste cuvinte sunt cele care descriu cel mai bine renumitul brand Chanel. Același lucru se poate spune și despre G-Dragon, motiv pentru care este ambasadorul perfect pentru a reprezenta numele mărcii.

”Regele transformărilor”

Indiferent dacă este un personaj real sau imaginar, el poate întruchipa orice stil, sentiment sau rol, pe care dorește să-l înfățișeze. Și ceea ce este uimitor în legătură cu transformările sale exterioare este că oamenii îl recunosc în continuare indiferent de aspect. Există un singur G-Dragon, liderul muzicii k-pop și al modei coreene până la urmă! 

Imagine similară

Imagini pentru g dragon monster gif

Sunteți nerăbdători să vedeți cu ce va revenii pe piața muzicală în viitor? 😊🤩

Imagini pentru g dragon king gif

Imagine similară

Imagini pentru g dragon cool gif

Sursa

7 gânduri despre „13 stiluri vestimentare și momente de neuitat în care G-Dragon a demonstrat că este regele modei!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s