Acest grup japonez de idoli feminini a șocat coreenii cu fan service-ul extrem și dezgustător!

Imaginile surprinse în timpul momentelor de fan-service a acestei trupe de fete a lăsat pe toată lumea în șoc, deoarece bărbații au voie să stea cu ele în pat!

Grupul de fete în cauză se numește Hauptharmonie. A fost un grup proiect de idoli, care a debutat în anul 2014 și s-a desființat în 2017.

Ceea ce îl separă de orice alt grup este un eveniment special pe care l-au organizat pentru fani, numit „Bed-In” (”În pat”). Orice fan care și-a cumpărat albumul și a câștigat patru bilete speciale ar putea participa la acest eveniment.

În acest fan-service original, fanii au avut ocazia să se așeze în pat alături de membre și să facă poze cu ele. Majoritatea fanilor au ales să stea pur și simplu lângă fete cât mai aproape.

Alții, totuși, s-au prefacut că fumează o țigară sau că lasă bani pe pat. În afară de fotografiile care au fost împărtășite, au apărut și presupuse fotografii cu fetele din trupă în timp ce mușcau din prezervative și făceau aluzie la relații sexuale cu bărbați mai în vârstă.

Coreenii au fost șocați și dezgustați când au văzut fotografiile, mulți spunând că fetele erau folosite ca niște obiecte de satisfacție.

”Bine, deci filmează un film porno? Tsk Tsk. Ew, dezgustător! Tratamentul japonez asupra femeilor este din ce în ce mai rău. Fetele tinere sunt târâte în sclavie sexuală.”

download (6)

Sursa

2 gânduri despre „Acest grup japonez de idoli feminini a șocat coreenii cu fan service-ul extrem și dezgustător!

  1. Li Alexandra

    Ș-apoi se-ntreabă de ce există o rată de violuri și scandaluri sexuale când vine vorba de idolii j-pop. Agențiile ar trebui să aibă grijă de ei, nu să lase să se-ntâmple așa ceva. E, pur și simplu, groaznic.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s