MBC blochează apariția artiștilor Big Hit la ‘MBC Music Festival’ din cauza absenței trupei BTS?

MBC Denies Accusations Of Blocking Big Hit Artists From 2019 MBC Music Festival Due To BTS’s Absence

Postul MBC a fost acuzat că abuzează de puterea sa pentru a împiedica intenționat trupele TXT și GFRIEND să apară la ‘2019 MBC Music Festival‘, după ce a fost aflat faptul că trupa BTS nu va participa la spectacolul de sfârșit de an.

Când a fost dezvăluit cine o să cânte la ‘2019 MBC Music Festival’, pe internet imediat au apărut zvonuri de discordie între Big Hit Entertainment și MBC. Deoarece TXT și GFRIEND nu au fost incluși pe listă, mulți internauți bănuiesc că MBC aplică gapjil (termen coreean pentru abuz de putere) asupra lor. TXT face parte din Big Hit Entertainment împreună cu BTS, în timp ce GFRIEND se află sub Source Music, companie achiziționată de Big Hit Entertainment în iulie.

Anterior a fost anunțat că BTS va apărea la “Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve” pe 31 decembrie. Potrivit surselor, MBC a blocat apariția grupurilor TXT și GFRIEND la ‘2019 MBC Music Festival’ după ce a fost făcut anunțul referitor la trupa BTS. O sursă de la MBC a declarat pentru OSEN, “Nu am aflat motivul pentru care TXT și GFRIEND nu sunt invitați. Cu toate acestea, multe persoane au fost dezamăgite de faptul că BTS nu va apărea la ‘2019 MBC Music Festival’. Echipa de producție este dezamăgită. BTS este la show-urile organizate de SBS și KBS, dar nu și la MBC, astfel încât au existat multe opinii diferite încă de la apariția afișului cu participanții.”

Potrivit celor de la OSEN: “Încă din luna octombrie, când agenția a spus celor de la MBC că trupa nu poate sa apară la spectacolul de sfârșit de an, a fost greu pentru cântăreții asociați cu Big Hit Entertainment să apară pe MBC. Este un lucru știut în industrie.

În data de 26 decembrie, o sursă care se ocupă cu spectacolul a oferit o declarație prin telefon: „Cu siguranță motivul pentru care TXT și GFRIEND nu apar în ediția din acest an nu se datorează absenței trupei BTS de la spectacol. Deciziile sunt luate de producători. Absența trupei BTS se datorează faptului că trebuie să fie prezenți în străinătate la un alt show.”

Ce părere aveți?

Sursă

2 gânduri despre „MBC blochează apariția artiștilor Big Hit la ‘MBC Music Festival’ din cauza absenței trupei BTS?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s