S-a dezvăluit că Yuna din AOA scrie muzică sub pseudonimul E.NA

AOA’s Yuna Revealed To Have Written Music Under The Name E.NA

S-a descoperit că Yuna din AOA a compus muzică în secret sub un pseudonim!

În data de 26 decembrie, SPOTV News a declarat că o anumită compozitoare pe nume E.NA este de fapt Yuna din AOA ce scrie muzică sub acest pseudonim.

Înainte de apariția știrilor, pe platformele online deja circulau mai multe zvonuri care presupuneau că E.NA și Yuna sunt aceeași persoană. Zvonurile aveau la bază faptul că ambele erau înregistrate sub același cod în Asociația drepturilor de autor în muzică din Coreea. Fiecare persoană are doar un singur cod, cu toate că poate să lucreze sub nume diferite.

Sub acest cod, Yuna are înregistrate cinci melodii, iar la două dintre ele a participat la scrierea și producerea lor. Printre ele se numără melodia ”Becoming the Wind” de pe coloana sonoră a dramei tvN, ”Mr. Sunshine”, cântată de Ha Hyun Sang, pe care a scris-o și produs-o alături de AthenA. Tot cu AthenA a lucrat și pentru piesa lui Juniel, ”That Star”, pe care a cântat-o pentru coloana sonoră a dramei tvN, ”Catch the Ghost”.

FNC Entertainment a confirmat ulterior că Yuna într-adevăr lucrează sub numele E.NA drept compozitoare. Prin intermediul companiei, Yuna a declarat: ”Voiam ca oamenii să îmi asculte melodiile compuse fără un anume prejudiciu, așa că am folosit un pseudonim. Am început să fiu tot mai interesată de muzică după ce am înțeles cât de fericită mă simțeam în momentele în care cântam. Am o relație bună cu AthenA, care a lucrat la muzica trupei AOA și prin urmare, am început să colaborăm.”

Yuna a mai participat și în calitate de vocalistă pentru melodiile unor alte trupe de fete, inclusiv ”DALLA DALLA” de la ITZY, sau ”Heart Shaker” de la TWICE. Yuna a spus: ”Am lucrat cu compozitorii AthenA și GALACTIKA și ei mi-au sugerat să iau parte la refren. M-am distrat lucrând la el și a fost o experiență bună.”

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s