Kim Jae Hwan, victimă a organizării de proastă calitate, artistului i-a fost întreruptă prestația de la concertul lui MBC

A devenit cunoscut faptul că evoluția lui Kim Jae Hwan de la concertul de sfârșit de an al lui MBC a fost întreruptă chiar în timp ce acesta se afla pe scenă.

Potrivit informațiilor, la festival, cântărețul trebuia să interpreteze 2 dintre melodiile sale: „The Time I Need” și „NUNA”. La început trebuia să cânte „The Time I Need”, dar în loc de asta a început să se audă pe fundal înregistrarea pentru „NUNA”, fapt ce l-a surprins pe artist și dansatorii acestuia. În ciuda celor întâmplate, Jae Hwan nu s-a pierdut cu firea și a început să evolueze cu acea piesă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. După încheierea prestației Kim a așteptat sa cânte și cea de-a doua melodie, însă nu a fost posibil, fapt ce i-a dat de înțeles să părăsească scena. Și-a cerut scuze de la spectatori și a plecat supărat. După cum s-a dovedit mai târziu, cântărețul nici măcar nu a intrat în emisie directă.

Și asta nu e tot, nu doar MBC s-a ales cu critici pentru cele întâmplate, dar și gazda evenimentului, Jang Sung Kyu, care a după încheierea prestației lui Kim Jae Hwan a spus publicului următoarele: „În timpul emisiei directe a prestației cântărețului Kim Jae Hwan, legătură cu Jamsil Tower a fost cu probleme. Este chiar bine, putem spune că este farmecul unei transmisiuni în direct, dar acest lucru nu se va mai întâmpla. Vă rog să fiți înțelegători”.

Prezentatorul a fost criticat pentru că a numit gafa – „farmecul unei emisiuni în direct”. După încheierea spectacolului și-a cerut scuze, dezvăluind că cele întâmplate s-au produs doar din cauza unei probleme de ordin tehnic: „Eram foarte nervos din cauza acestei situații, nu am vrut să-l insult sau să-l umilesc pe Kim Jae Hwan, care a muncit foarte mult pe o vreme atât de rece. Vreau să-mi cer scuze față de el și de public pentru cuvintele mele.”

Din păcate, MBC încă nu a oferit o explicație oficială.

sursa: deerzone

4 gânduri despre „Kim Jae Hwan, victimă a organizării de proastă calitate, artistului i-a fost întreruptă prestația de la concertul lui MBC

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s