Amber vorbește despre Sulli: ”Era ca un ghem de fericire”

Fosta membră f(x), Amber, a oferit un interviu pentru ”CBS This Morning”, unde a vorbit despre partea întunecată a industriei K-pop și regretata ei colegă de trupă și companie, Sulli.

Amber a început prin a spune că în această industrie, toată lumea se așteaptă să fii perfect.

”Dacă nu ai un anumit număr de kilograme, atunci riști să fii eliminat,” spune ea. ”Ți se spune ce să faci, ce să spui și ce să gândești”.

Amber a mai spus că a văzut urmările acestei industrii, combinate cu hărțuirea pe internet.

”Când oamenii aud că apelezi la un psiholog, reacționează cu ”Cee? De ce mergi la doctor? E ciudat” Și această stigmatizare împotriva sănătății mentale e atât de puternică,” a adăugat Amber.

Despre Sulli, aceasta a spus: ”Sulli era ca un ghem de fericire. Era mereu așa drăguță, atât de rebelă, dar bine, hai să o spunem direct. Era neconvențională. Era gen, aveam o glumă între noi, că ea e fratele meu mai mic, iar eu sunt fratele ei mai mare. Sulli era fenomenală și îmi extrem de dor de ea acum.”

Aceasta a mai accentuat problema hărțuirii online și a comentariilor pline de ură: ”Aceasta și-a schimbat imaginea și a încercat alte tipuri de activități. Cu siguranță, asta nu era imaginea cu care a debutat și sunt de părere că această schimbare i-a surprins pe oameni. Mereu mă gândeam la asta… Oamenii ăștia, lăsați-o odată să-și trăiască viața. Lăsați-o să fie o artistă, lăsați-o să fie actriță. Asta e arta, e un mod de a te exprima, nu te poți aștepta ca o persoană să-ți arate mereu aceleași lucruri.”

În final, Amber a adăugat: ”Cred că puținul pe care îl putem face e să fim mai buni unii cu ceilalți.”

 

sursă

3 gânduri despre „Amber vorbește despre Sulli: ”Era ca un ghem de fericire”

  1. Alexandra

    Nici nu imi pot imagina cat de criminală, sufocantă și restrictivă este industria divertismentului din Coreea. Pe zi ce trece se afla noi detalii, unele mai cutremurătoare decat altele.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s