Acțiunile lui YG cresc datorită trupei Big Bang?

Se pare că știrile cu privire la reluarea activităților trupei Big Bang au influențat în mod pozitiv situația actuală a agenției YG Entertainment.

Pe 3 ianuarie a devenit cunoscut faptul că legendarul grup de băieți va concerta la festivalul american „Coachella”, în luna aprilie a acestui an. Vestea a luat prin surprindere pe multă lume și chiar a provocat reacții mixte din partea internauților coreeni. În plus, numele grupului a fost în trend pe mai multe rețele de socializare din Coreea, China, dar și din alte țări ale lumii.

Potrivit rapoartelor, la scurtă vreme de la apariția știrilor, situația lui YG s-a schimbat brusc, acțiunile agenției înregistrând o creștere cu aproximativ 3,27%.

Experții au menționat anterior că revenirea din armată a membrilor din Big Bang ar putea schimba situația lui YG și se pare că acest lucru este posibil. În plus, mulți spun că grupul va influența și mai mult valoarea acțiunilor în viitor.

sursa: ygmassmedia

4 gânduri despre „Acțiunile lui YG cresc datorită trupei Big Bang?

  1. Pingback: Acțiunile lui YG înregistrează o ușoară creștere, știrile cu privire la debutul lui TREASURE influențează pozitiv situația companiei – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s