Actorii din „Dr. Romantic 2” sunt plini de pasiune în imaginile din spatele camerelor

Ahn Hyo Seop, Lee Sung Kyung, Kim Min Jae, Han Suk Kyu, And More Are Full Of Passion Behind The Scenes Of “Dr. Romantic 2”

Viitoarea producție marca SBS, „Dr. Romantic 2”, a prezentat o nouă serie de imagini cu membrii distribuției muncind pe platourile de filmare!

„Dr. Romantic 2” reprezintă a doua tranșă a seriei de succes începută în 2016. Serialul va spune povestea ”doctorului adevărat” Kim Sa Bun, care lucrează la micul și modestul spital Dol Dam, și oamenii pe care îi întâlnește.

Pe 4 ianuarie, SBS a dezvăluit imagini din culise ale vedetelor Han Suk Kyu, Lee Sung Kyung, Ahn Hyo Seop, Jin Kyung, Im Won Hee și Kim Min Jae, având scenariile în mână. Fotografiile îi arată pe actori muncind din greu în timp ce încearcă să-și memoreze replicile și se uită plini de pasiune la scenele pe care abia le-au filmat, care se derulează pe monitor.

Fiind în rolul principal al lui Kim Sa Bu, Han Suk Kyu are multe replici pe parcursul producției, fiind concentrat pe misiunea actuală. Stând la biroul său, în spitalul Dol Dam, actorul nu își mișcă ochii, fiind fixați asupra scenariului din fața sa.

În ciuda atmosferei febrile, Lee Sung Kyung își dovedește impresionanta capacitate de a rămâne concentrată, stând în centrul platoului și revizuindu-și replicile. Ahn Hyo Seop își ține în mod asemănător scenariul în timp ce își monitorizează jocul actoricesc și analizează meticulos scena. Între timp, Kim Min Jae observă scenele celorlalți actori, studiindu-și totodată scenariul, încercând să ințeleagă imaginea de ansamblu și nu doar să își învețe propriile replici.

Jin Kyung și Im Won Hee stau unul lângă altul în timp ce se uită asupra scenariului împreună, excersându-și gesturile în timp ce își repetă replicile. De asemenea, Jin Kyung și Ahn Hyo Seop și-au revizuit împreună scena, perechea lucrând din greu pentru a se perfecționa înainte de a începe filmările.

O sursă din echipa de producție a serialului a afirmat: „Distribuția din ‘Dr. Romantic 2’ continuă să citească și să recitească scenariul, în încercarea de a oferi cea mai bune prestație, plină de pasiune, și de a îmbunătăți calitatea serialului. În unele momente, actorii au lucrat împreună, iar în altele, aceștia au fost complet absorbiți de scenariu pe cont propriu. Ei își vor demonstra pasiunea și sinceritatea debordantă prin aptitudinile actoricești.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s