Reprezentanții mai multor agenții votează artiștii cu cele mai mari șanse de a-și extinde popularitatea în 2020

Portalul de știri News1 a efectuat un sondaj, unde au participat 21 de reprezentanți ai mai multor agenții de divertisment din Coreea de Sud, pentru a identifica care sunt artiștii cu cel mai mare potențial în 2020.

Rezultatele sondajului au fost prezentate pe 4 ianuarie, iar dintre toți artiștii menționați, Seventeen și (G)I-DLE sunt singurii care au avut câte 2 voturi.

Unul dintre reprezentanții intervievați, care a acordat votul său lui Seventeen, a declarat: „Seventeen a crescut considerabil în 2019. A organizat un turneu mondial, iar în viitorul apropiat intenționează să concerteze în America de Nord și Europa. Trupa are planificat un turneu și în Japonia, prin urmare, am mari așteptări de la ea”.

În ceea ce privește (G)I-DLE, unul dintre reprezentanți a spus: „Aștept cu nerăbdare să văd ce fel de spectacole va pregăti trupa după apariția sa la show-ul „Queendom”, iar altul a recunoscut: „(G)I-DLE a făcut mult zgomot odată cu apariția sa la „Queendom” și, din moment ce Soyeon și-a demonstrat abilitățile de a scrie și produce melodii, aștept cu nerăbdare să le văd în viitor”.

Mai jos puteți vedea lista cu artiștii menționați în sondaj:

 1. Seventeen (2 voturi)
 2. (G)I-DLE (2 voturi)
 3. Gaho și JUNE (1 vot)
 4. Kim Soo Chan (1 vot)
 5. Rocket Punch (1 vot)
 6. Park Jin Young (1 vot)
 7. BTS (1 vot)
 8. VERIVERY (1 vot)
 9. VICTON (1 vot)
 10. Song Ga In (1 vot)
 11. SOLE (1 vot)
 12. SuperM (1 vot)
 13. IU (1 vot)
 14. AB6IX (1 vot)
 15. Oh My Girl (1 vot)
 16. ITZY (1 vot)
 17. TXT(1 vot)
 18. Dvwn (1 vot)

La sondaj au participat reprezentanți de la Music K Entertainment, JYP Entertainment, Jellyfish Entertainment, Pledis Entertainment, SM Entertainment, RBW Entertainment, Brand New Music, C-JeS Entertainment, Cre.Ker Entertainment, Santa Music, Woollim Entertainment, WM Entertainment, Big Hit Entertainment, FNC Entertainment, Mystic Story, Amoeba Culture, Play M Entertainment și CUBE Entertainment.

sursa

2 gânduri despre „Reprezentanții mai multor agenții votează artiștii cu cele mai mari șanse de a-și extinde popularitatea în 2020

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s