Reprezentanții actorilor Hyun Bin și Son Ye Jin neagă zvonurile despre relație și căsătorie

Reprezentanții actorilor Hyun Bin și Son Ye Jin au negat cu vehemență speculațiile internauților cum că cei doi s-ar întâlni și s-ar pregăti de căsătorie.

Zilele acestea au circulat zvonuri pe internet, cum ar fi că cei doi actori ar fi avut o relație și că au trecut printr-o despărțire, însă agențiile s-ar grăbit să clarifice situația.

MS Team Entertainment, agenția lui Son Ye Jin, a declarat: „Zvonurile despărțirii lor sau a unei posibile căsătorii se înmulțesc din cauza site-urilor de știri, dar sunt total false și nu au niciun sens. Primesc reacții pozitive din partea publicului pentru drama în care joacă și mulți oameni le înțeleg greșit relația pentru că jocul lor este credibil și au o chimie bună. În prezent, ei întâmpină greutăți din cauza vremii friguroase, iar noi vă rugăm să acordați atenție dramei în continuare.

VAST Entertainment, agenția lui Hyun Bin, a declarat: „Și noi am gândit ‘Ce fel de zvănuri sunt astea?’ și am început să râdem.

Au apărut mai demult zvonuri cum că cei doi ar fi într-o relație, însă au fost rapid negate. Cei doi joacă împreună în drama ‘Crash Landing On You‘.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s