B.O.Y vorbesc despre re-debut, modele și țelurile pe care le au pentru 2020

B.O.Y Talks About Their Re-Debut, Role Models, And Goals For 2020

Pe 6 ianuarie, B.O.Y a susținut un spectacol cu ocazia primei lor reveniri cu mini albumul „Phase One: You”, care are două melodii titlu, My Angel și Hands of a Clock.

B.O.Y este un duo format din foștii membri ai trupei MYTEEN, dar și foști concurenți ai „Produce X 101”, Kim Kook Heon și Song Yu Vin. Numele grupului lor vine de la „Best Of You” (ce e mai bun din tine) și „Both Of You” (amândoi), însemnând că ambii membri pot deveni acel cineva cel mai bun pentru altcineva.

Cei doi și-au împărtășit viziunea asupra revenirii, descriind-o mai mult ca pe un debut fierbinte decât ca pe o revenire. Kim Kook Heon a adăugat: „Având în vedere că este al doilea debut pentru noi, chiar al treilea dacă luam în considerare și debutul solo al lui Yu Vin, vom folosi promovările noastre anterioare ca fundație pentru a munci mai mult la promovările actuale.”

Despre noul lor album, aceștia au spus: „Plănuim ca seria ‘Phase’ să aibă două sau trei părți. Vom arăta o latură progresivă a noastră cu ajutorul propriului nostru univers.” De asemenea, Kim Kook Heon și-a exprimat satisfacția cu privire la una dintre melodiile titlu, „My Angel”, explicând: „Această piesă mi-a dat sentimentul acela pe care îl ai când te îndrăgostești în timpul primei zăpezi din an. Dintre cele cinci melodii de pe album, aceasta este singura care îmi rămâne în amintire.” Song Yu Vin a comentat cu privire la cealaltă melodie titlu, „Hands of a Clock”, afirmând: „Amândoi studiem muzica și tehnicile vocale, motiv pentru care am ales drept a doua piesă titlu una care să ne permită să ne demonstrăm aptitudinile vocale.”

Având în vedere că duo-urile masculine sunt rare, mulți au fost curioși să afle care sunt modelele celor din B.O.Y. Song Yu Vin a răspuns că TVXQ, spunând că și-ar dori să aibă evoluții la fel de incredibile ca ale lor. Pe de altă parte, Kim Kook Heon a răspuns: BTS și ceilalți artiști seniori nouă îmi sunt modele, dar cu adevărat primul meu model este mama mea.”

În plus, duetul a împărtășit faptul că țelul lor pentru anul 2020 este să căștige premiul pentru trupa rookie a anului. Song Yu Vin a adăugat: „Au existat o mulțime de greutăți și obstacole, dar le vom folosi ca bază pentru creșterea noastră. Nu avem unde să mergem altundeva. Vom munci cât de mult vom putea pentru acest album.” Kim Kook Heon a împărtășit un alt țel, și anume: „Cel mai mare scop al nostru este să ne asigurăm că nu ne ținem fanii în așteptare.”

Noul mini album al grupul B.O.Y „Phase One: YOU” va fi lansat pe 7 ianuarie la ore 12:00 (ora Coreei de Sud).

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s