[CCC] Reacțiile lui Jungkook sunt interpretate greșit de mai multe comunități online

Jungkook din BTS a fost implicat într-o controversă după ce unii internauți au susținut că a  criticat-o pe Han Ye Seul, care a urcat pe scenă cu un piercing în nas. Postarea respectivă cu pozele lui a devenit virală.

Un internaut a făcut o postare în care a afirmat: „Urmărind evoluția lui MAMAMOO, Jungkook s-a întors brusc și făcut un gest mișcându-și fața în sus și jos. Nu numai că a judecat pe față, dar chiar s-a făcut că vomită”.

Sursa: Top Star News via Nate

1. [+1,173, -140] Asta mă înnebunește. Chiar iei o postare de tip momeală pentru troli și scrii un articol despre asta? Jurnalistule, crezi că este corect? Pentru asta ai devenit jurnalist?

2. [+1,093, -150] Cum indică asta în vreun fel că ar fi criticat aspectul său? Controversele sunt începute de jurnaliști ㅠㅠㅠ Ei folosesc cu adevărat acest lucru ca o oportunitate pentru sări pe el

3. [+952, -129] Jurnaliștii sunt creatori de controverse

4. [+131, -12] Dacă vizionați întregul videoclip, veți vedea că s-a înecat cu apa și le-a spus fraților săi despre asta. Măcar urmăriți videoclipul înainte de a scrie un articol despre el.

5. [+116, -14] El s-a înecat cu apa și apoi a întrebat dacă fața lui era roșie din cauza asta. Membrii au râs. În ce mod ar putea asta însemna că a râs de aspectul ei? Ajunge cu asta.

6. [+108, -12] Acest lucru este atât de forțat … se pare că oamenii își doresc să încerce să se ia de BTS pentru orice, pentru că sunt atât de populari acum

7. [+106, -14] Este atât de ridicol, încât mă face să râd ㅋㅋ ㅋㅋㅋ Chiar dacă nu s-ar gândi, nu ar face ceva atât de evident 

8. [+103, -6] Jungkook nu este un prost. Știe că fanii îi filmează reacțiile la alte evoluții, de s-ar purta așa? Nu inventați povești doar ca să încercați să-l distrugeți. Postarea pare să fi fost scrisă de un anti Jungkook.

9. [+101, -18] Asta nu are niciun sens, el nu s-ar purta așa când se uită atâția oameni 

10. [+77, -8] Sunt un ajusshi de treizeci de ani. Nu numai că Jungkook nu este genul de copil care să facă ceva de genul acesta, dar frații săi nu l-ar rezista lăsa să facă așa ceva.. Nu îl urâți fără motiv. Doar urâți-l pe jurnalistul care a scris despre asta.

Articol:„Opinii împărțite” cu privire la reacția lui Jungkook din BTS  la piercingul din nasul lui Han Ye Seul”

Sursa:  Money Today via Nate

1. [+5,785, -480] Se pare că și-a întrebat membrii dacă îi văd  piercing-ul din nas, în ce fel asta înseamnă că râde de ea ?

2. [+4,817, -431] Cum a batjocorit-o? Cred că doar și-a exprimat suprinderea față de piercingul din nas față de persoana de lângă el.

3. [+4,496, -387] Controversele sunt pornite întotdeauna de jurnaliști

4. [+308, -33] Am reacționat la fel când  Han Ye Seul m-a surprins, de ce ar fi asta batjocură? Sunt super șocat că acest lucru este considerat ca fiind ceva controversat.

 1. [+306, -35] El doar arată super surprins ㅋㅋㅋ

6. [+278, -27] Aceasta a fost prima dată în istoria coreeană când o actriță a avut o apariție la o ceremonie de premiere cu un piercing de nas, Jungkook nu a fost singura persoană surprinsă în acea noapte ㅋㅋㅋ Nu pot să cred că asta reprezintă o problemă

7. [+258, -34] Nici măcar nu pare că s-a legat de ea, pare că vorbea doar despre piercingul din nas

8. [+178, -30] N-am văzut niciodată clipul, dar pot spune doar din fotografii că nu râde de nimic

 1. [+138, -31] De ce reacția surprinsă a lui Jungkook este controversată? Nu este ca și cum am fi văzut-o vreodată cu un piercing în nas care  arăta așa.

10. [+117, -7] Să fim serioși, am fost cu toții surprinși de Han Ye Seul, nu? ㅋㅋㅋ Cred că tocmai le spunea membrilor săi cât de surprins era.

 

Sursa

5 gânduri despre „[CCC] Reacțiile lui Jungkook sunt interpretate greșit de mai multe comunități online

  1. dorina^^

   Sincer, ma surprinde reactia coreenilor. Adica ei, de obicei, judeca multi idoli pentru cele mai minore lucruri, dar faptul ca i-au luat apararea ma face extrem de fericita. Jungkookie este cea mai buna persoana pe care o stiu eu, sunt sigura ca nu ar rade de nimeni, nici daca persoana aceea ar merita.

   Apreciază

   Răspunde
   1. hyunamyou

    Nu are legatura cu articolul, dar sa spui „Jungkook este cea mai buna persoana pe care o stiu” nu e cam mult spus? Tu nici macar nu il cunosti personal pana la urma, nu ai cum. Eu nu as putea sa spun asta nici macar despre o persoana cu care vorbesc zi de zi, afirmatia ta este una puternica si nu ar trebui sa o folosesti atat de usor, e greu sa stii pe cineva 100%. Poate Jungkook pare o persoana buna, asta asa este, omul nu a facut nimic care sa ne faca sa credem altceva, dar sa nu exageram.

    Apreciază

    Răspunde
 1. alexandrasoava386

  Jungkook este un tanar foarte respectuos si educat,nu ar ridiculiza pe nimeni,urmariti intregul clip si o sa vedeti ca nu este vorba despre asa ceva,chiar daca este cel mai tanar membru si are o atitudine mai jucausa si este glumet asa nu inseamna ca ar rade de cineva sau de aspectul cuiva

  Apreciază

  Răspunde
 2. Vante💜

  Păi dacă n ar fi BTS despre ce ar scrie? Cine s ar uita la subiectele pe care le prezintă el? Altul care primește atenție prin articole in care delireaza

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s