[CCC] SM, JYP și Big Hit – noile top 3 agenții din industrie?

Odată cu venirea noului an, internauții sunt curioși  cum se vor descurca trupele lor favorite și ce schimbări vor mai avea loc în industrisa coreeană de divertisment. Tot mai multă lume e sigură că va avea loc o schimbare în faimosul trio al companiilor de divertisment din Coreea de Sud, care până acum era format din SM, YG și JYP.

Odată cu popularitatea enormă pe care a obținut-o BTS la nivel global și multitudinea de scandaluri de care a fost afectată YG în 2019, mai mulți internauți și experți sunt de părere că Big Hit Entertainment și-a câștigat locul în acest trio, YG pierzându-și poziția.

Într-un articol publicat recent de Joy News 24, se vorbește despre cum Big Hit Entertainment a obținut un profit mai mare în ultimul an decât cele trei companii faimoase.

Ce spun internauții?

1. [+1,044, -39] În sfârșit, YG a fost dată afară din top 3

2. [+1,000, -46] În primul rând, mă bucur că YG nu mai e în top 3… nu mai sunt o agenție, ci un bârlog de infractori

3. [+774, -28] Pa pa, YG

4. [+58, -9] Diferența este că SM și JYP a debutat idoli timp de decenii, în timp ce Big Hit, chiar dacă are un profit mai mare, îi au doar pe BTS la capitolul idolilor ce aduc bani, care nu vor rezista la nesfârșit. De asemenea, mai au și problema cu armata la anul viitor. Big Hit vor decădea în câțiva ani dacă nu vor găsi o nouă sursă de bani.

5. [+31, -13] E nedrept să spuneți că Big Hit nu merită să fie acolo doar pentru că îi au pe BTS, când restul agențiilor nici măcar nu-i pot bate pe BTS cu toate trupele lor la un loc.

6. [+25, -21] Cred că e prea devreme să includem Big Hit în liga mare. Până și SM și JYP nu erau considerate a fi în top 3 pe când îi aveau doar pe HOT și god. Succesul continuu pe care l-au avut mai târziu, i-au ajutat să crească și să ajungă în top 3. Big Hit au scos o turpă de băieți după BTS, dar publicul general nici nu știe cine sunt și nu sunt așa faimoși. Mă îndoiesc că a doua lor trupă va putea să facă cel puțin jumătate din banii pe care i-au făcut BTS.

7. [+25, -5] YG sunt to~~~~~~~~~~~tal ruinați

8. [+23, -4] Dacă nu vom boicota YG așa cum facem cu Japonia, vom fi o țară complice infracțiunilor lor. Vă rog, scoateți o lege care le va interzice infractorilor să apară la TV.

9. [+23, -37] Scoateți Big Hit din top 3, au doar o trupă de succes și aia e BTS. Prefer să fie top 2 cu SM și JYP.

10. [+23, -31] Tot nu îi bate pe SM și JYP ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ au făcut parte din top 3 timp de ani întregi

11. [+22, -13] Dar și JYP e nimic fără TWICE, nu?

12. [+21, -10] Pare a fi un articol pentru acționarii lui JYP, din moment ce acțiunile companiei au scăzut. Sincer, TWICE e în declin, iar celelalte trupe ale sale nu sunt așa faimoase. Și JYP are probleme acum

13. [+20, -13] Big Hit a cumpărat agenția trupei GFRIEND și plănuiește să debuteze o trupă de fete. Sunt pe drumul spre top 3.

14. [+19, -1] Fiind un fan YG de atâta timp, chiar voiam să își revină și plănuiam să îi susțin, asta până am văzut ce a făcut Yang Hyun Suk și decizia nerușinată ca Big Bang să aibă o revenire. Acum mă rog să aibă un eșec. Păcat pentru angajații ce au rămas acolo.

15. [+19, -10] Big Hit domină top 3 când vine vorba de profit

sursă (1) (2)

7 gânduri despre „[CCC] SM, JYP și Big Hit – noile top 3 agenții din industrie?

 1. Sandra

  Depinde și după ce criterii te iei atunci când faci un asa clasament. Coreenii , și nu doar, nu vor recunoaște nici în ruptul capului ca BigHit merita sa fie în top 3. Și dacă e sa ma iau după toate comentariile lor, de pe parcursul unei perioade mai lungi de timp, o parte din ei nu vor admite niciodată ca BigHit are artiști buni. Doar asa… de-al naibii, ca nu au nimic de câștigat din asta. Prima data ma gândeam ca au ceva cu BTS. Parca trupa asta le-a luat pâinea de la gura, dar vad ca orice artist care e de la BigHit e tratat urat,e respins din start, luat în derâdere etc. Dacă aceste agenții fac parte din top 3 asta nu înseamnă că sunt mai cu moț. Nu înțeleg de ce se insista atât pe ideea asta „al celor mai bune companii” de parca e ceva fix și asa trebuie sa rămână. Pana la urma nimic nu tine la nesfârșit nici măcar topul asta cu Jyp, Sm etc.

  Apreciază

  Răspunde
   1. dorina^^

    Sincer si eu ma bucur ca yg nu mai face parte. Nu este deloc un exemplu bun si nici artiștii lor nu mai sunt cum erau inainte( ma refer la piesele si popularitatea lor). Însă BigHit o sa faca,in continuare, bani multi si ai o sa aiba parte de o popularitate mare si din cauza trupelor „mai mici”, TXT si GFRIEND

    Apreciază

    Răspunde
 2. Diana

  Chiar daca se comenteaza acum ca YG a decis sa aiba Big Bang o revenire, sunt sigura 100% ca vor avea succes, membrii Big Bang au ceva ce multi alti idoli nu au, pe langa talent, o lenjeritate, nici nu stiu cum sa ma exprim, dar parca sunt nascuti pentru a fi pe scena, locul lor e acolo indiferent de scandalurile in care au fost implicati. Eu una abia astept sa revina. Ma bucur mult si pentru cresterea Big Hit, intr-adevar BTS a facut Big Hit mare, sau poate strategia Big Hit a facut trupa BTS mare, oricum ar fi se bucura de un mega succes si cred ca si popularitatea TXT este in crestere.

  Apreciază

  Răspunde
 3. Oana

  Spun ca TXT nu sunt populari, dar cum explica faptul ca au ajuns printre primii 10 in clasamentul Billboard? Daca nu ar fi fost populari nu se aflau acolo

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s