[CCC] Bannerul fanilor MONSTA X adresat companiei Starship Entertainment

Se pare că unii fani MONSTA X încă nu pot accepta plecarea lui Wonho din trupă, în timp ce alții le critică metodele insistente în care îi cer companiei Starship să-l aducă înapoi.

Fanii care s-au împotrivit plecării lui Wonho continuă să ceară aducerea acestuia înapoi în trupă. Una din campaniile promovaqte de aceștia a fost și afișarea unor bannere cu Wonho și textul „Starship, ascultă cerințele fanilor Monbebe” și „Când iubești pe cineva, pur și simplu nu te mai oprești, niciodată”. Conform internauților, fanii au lipit aceste bannere în jurul clădirii Starship și chiar până la stațiile din apropiere.

Comentarii via theqoo:

1. Dezgustător ㅋ

2. Sunt și eu fană MONSTA X, dar suntem făcuți de rușine

3. ㅠㅠ Și biasul meu a avut de suferit din cauza acelor fani internaționali ce doar caută atenție, așa că vă înțeleg ㅠㅠㅜㅠㅠ

4. Fanii ăștia internaționali sunt ignoranți și plini de iluzii. Biasul meu a postat un mesaj pe Twitter și aceștia tot scriau în comentarii chestii precum „Susții și tu OT7?” și își răspundeau unul altuia.

5. Mi-e așa rușine pentru ei ㅋㅋㅋ  Chiar și oamenii care vor trece pe alături și nu vor ști cine e tipul, vor căuta și vor descoperi ce a făcut

6. Ei nu sunt Monbebe, ci fani ai membrului ce a fost dat afară. Eu sunt un Monbebe și MONSTA X e OT6?? ㅡㅡ

7. Fanilor MONSTA X nici nu le mai pasă de el acum, tot ce vrem să știm e că băieții sunt sănătoși și au un program în regulă.

8. Ei nu mai sunt Monbebe… Nici nu mai face parte din MONSTA X, așa că de ce fanii ăia se numesc Monbebe

9. Se poartă precum fanii internaționali

10. Fanii internaționali chiar sunt o specie aparte ㅋㅋㅋ Nu îi înțeleg pentru că nu mi-a plăcut niciodată o celebritate din altă țară?… Mereu mă uimesc felul în care își arată dedicația, chiar și pentru un membru ce a plecat din grup ㅋㅋ

sursă

Voi ce credeți despre această situație?

2 gânduri despre „[CCC] Bannerul fanilor MONSTA X adresat companiei Starship Entertainment

 1. dorina^^

  Oh nu. Fandom-ul incepe deja sa se împartă în 2 grupuri. Sincera sa fiu, nu stiu de ce parte sunt. Sa fiu de parte fanilor care il vor pe Wonho inapoi sau sa fiu de partea celor care au realizat ca nu se mai poate face nimic? Am fost socata atunci când am aflat acele stiri cu acesta. Nu sunt o fana, dar am inteles ca ceea ce a facut este o problemă destul se serioasă și accept realitatea in care el nu mai face parte din Monsta X..

  Apreciază

  Răspunde
 2. Kim

  Let the haters bark! Nu dovedeste decat ca acesti Knetz sunt toxici.
  Pentru cei care stiu mai putin despre situatia actuala:
  – fanii coreeni au fost primii care au stat zile in sir in fata agentiei cerand readucerea lui Wonho
  – fanii coreeni sunt cei care saptamana trecuta, cand a aparut prima poza cu Wonho online, au cumparat si epuizat toate stocurile de imbracaminte purtate de acesta (sapca si bluza), la fel si pt cartea pe care o tinea in mana, si tot ei au facut hashtag-urile sa urce in trend pe Twitter pana pe locul 3 si au facut un mega streaming (parca gaon) ca sa urce melodiile Monsta X . si au spus ca le era dor de Wonho.
  – MONSTA X sunt cei care striga Monbebes peste tot in lumea asta iar trupa are un fandom mare si in afara
  -nu exista conflict intre fandomul local si cel international. fanii coreeni nu stiu engleza dar ii cauta pe fanii internationali si ii roaga diferite lucruri, mai ales prin intermediul prietenilor straini. si le-a placut proiectul asta cu camioinul si mai ales cu afisele .
  Am citit si contrareactii la aceste reactii de la antis in care Monbebes coreeni erau furiosi ca unii le pun cuvinte in gura si incearca sa spuna ca nu isi doresc revenirea lui Wonho. Si le-a placut proiectul.
  Fandomul nu s-a rupt, este mai activ ca niciodata, doar ca e un fandom mic. La concertele recente fanii au mers cu poza lui Wonho si membrii MONSTA X s-au dus la ei sa ii salute si sa ii incurajeze.

  So let the haters bark and chill! Au si ei dreptul la opinie, dar parerile lor nu reflecta realitatea

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s