Fanii MONSTA X furioși din nou pe Starship după ce au văzut programul concertelor trupei din SUA

După ce membrul Joohoney a fost dus la spital de mai multe ori, înainte de a anunța că se retrage o perioadă din activități, iar trupa a avut un program epuizant tot anul trecut, fanii Monbebe au descoperit cu stupoare că Starship anunță o serie extrem de aglomerată de concerte ale trupei MONSTA X în America.
Agenția Starship Entertainment a anunțat în 14 ianuarie datele turneului MONSTA X în SUA și Canada. Însă fanii sunt furioși pentru că  programul idolilor este prea încărcat, având multe date și concerte organizate unul după altul, care cu siguranță vor influența sănătatea membrilor.

Turneul începe în Minneapolis pe 2 iunie și se încheie în Los Angeles, pe 11 iulie. Într-o lună, membrii trebuie să concerteze în 17 orașe din toată America de Nord.

monsta x world tour sched 1

Fanii au criticat Starship pentru că a făcut un program în care membrii vor avea doar câteva zile de pauză între spectacolele lor. Fanii se îngrijorează că membrii nu se vor putea odihni, întrucât vor călători sau se vor pregăti în mod constant pentru concertele lor în zilele în care nu vor concerta: „Acesta este programul MONSTA X ㅠ ㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ ***sunt nebuni ??? Abia  s-a îmbolnăvit Jooheon și deja veniți cu rahatul ăsta? „, „În principiu, încearcă să îl uzeze pe Shownu cât pot înainte de a se înrola”,  „MONSTA X… vă rog Starship ㅠㅠ ㅠㅠㅠ”, „Cel puțin 2 – 3 zile le vor trebui să călătorească peste tot. Credeți că vor dormi suficient? Practic, transportul va ocupa jumătate din programul lor. Sunt nebuni ”,  „Agențiile Lol pun mereu banii pe primul loc. Sunt atât de mulți idoli răniți. Dacă îi veți trimite într-un turneu mondial, faceți-le un program rezonabil. Nu înțeleg ”

Fanii sunt deosebit de îngrijorați, deoarece Joohoney a trebuit recent să facă o pauză manifestând „amețeli și simptome extreme”, după ce a urcat în avion pentru a merge la turneul american Jingle Ball.  De asemenea, aceștia susțin că Starship a obligat grupul la un program super încărcat pentru a câștiga cât mai mulți bani, înainte ca Shownu să se înroleze.

monsta x world tour sched 4

Deși fanii sunt încântați să-și vadă idolii cât mai mult, nu ar dori să riște pentru asta sănătatea membrilor. Starship nu a răspuns până acum la preocupările fanilor.

monsta x world tour sched 3

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s