Go Kyung Pyo revine din armată + îi transmite un mesaj prietenului său Taeyang

Bine ai revenit, Go Kyung Pyo! Pe 15 ianuarie, actorul a salutat presa și fanii săi, după lăsarea lui oficială la vatră!

Zâmbind larg pentru camerele de filmat, Go Kyung Pyo a acceptat cadourile aduse de fanii veniți să îl întâmpine: buchete și coronițe de flori. El a spus: „Salut pe toată lumea pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp, după ce mi-am îndeplinit sarcinile de serviciu militar pe parcursul a 20 de luni. Vreau să le mulțumesc fanilor pentru sprijinul și încurajările lor, întrucât scrisorile și darurile voastre m-au întărit.”

Actorul a adăugat: „Familiei mele, care m-a îngrijorat pentru că intrasem în armată la o vârstă atât de târzie; vă mulțumesc pentru așteptare. Voi lucra din greu ca un fiu bun de acum înainte, așa că vă rog să fiți sănătoși. Vă voi face fericiți.”.

În cele din urmă, Go Kyung Pyo i-a trimis un mesaj bunului său prieten Taeyang. Cele două vedete s-au cunoscut în timpul armatei, iar la lăsarea la vatră oficială a lui Taeyang, camaradul său Go Kyung Pyo a comentat prin intermediul internetului: „Felicitări. Voi fi chiar în spatele tău”. La care Taeyang i-a răspuns în glumă: „Va veni ziua aceea?” și Go Kyung Pyo a avut ocazia să răspundă la întrebarea lui Taeyang în persoană în această zi, afirmând: „Da, a venit ziua. Ne vedem în curând”.

Go Kyung Pyo va analiza producția cu care să se întoarcă pe ecrane, acesta intenționând să își reia activitatea de actor.

 

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s