Membrii TXT, sufocați la aeroport de lume!

Mulți fani au fost șocați după ce au văzut poze în care membrii grupului TXT au fost înconjurați de lumea curioasă în timp ce așteptau avionul la aeroport.

Pe 14 ianuarie, două fotografii ale grupului TXT au devenit virale. Pozele îi arătau pe idoli înconjurați de fani în timp ce așteptau să se îmbarce. Fanii respectivi stăteau chiar lângă ei, atât de aproape încât aproape îi sufocau, și le făceau fotografii în continuu, fie cu telefonul, fie cu aparate foto profesionale.

Se pare că numărul acestora era prea mare și din acest motiv managerii și bodyguarzii TXT nu au putut să-i controleze. Nu numai că membrii TXT erau stânjeniți, dar păreau oarecum deranjați.

După ce aceste fotografii au ajuns online, mulți și-au exprimat revolta față de situația cu care s-au confruntat membrii TXT și au comentat furioși: „Vă rugăm să respectați confidențialitatea băieților, toată lumea!”, „Acei oameni nu merită să se numească fani.”, „Este adevărat? Este atât de înfiorător”, „aveți grijă mai bine de artiștii voștri, Big Hit Entertainment!”și așa mai departe.

 

Sursa

3 gânduri despre „Membrii TXT, sufocați la aeroport de lume!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s