Nature Republic încheie brusc colaborarea cu trupa EXO? Fanii par suspicioși și dau vina pe scandalul lui Chen

Recent, un fan EXO-L a publicat o captură de ecran a declarației lui Nature Republic cu privire la rezilierea bruscă a contractului cu trupa EXO.

Potrivit informațiilor, celebrul grup de băieți de la agenția SM Entertainment va înceta să mai lucreze cu brandul de produse cosmetice pe 29 ianuarie 2020, după o colaborare de mai bine de 7 ani.

Deși motivul exact nu este indicat în declarația prezentată de Nature Republic, mulți fani bănuiesc că știrile cu privire la căsătoria membrului Chen au jucat un rol important în legătură cu colaborarea dintre cele 2 părți.

Cei de la Nature Republic au scris: „Bună, aici Nature Republic. Contractul nostru cu EXO, grup care a fost model pentru noi timp de mai mulți ani la rând, va expira în mod oficial pe 29 februarie. Prin urmare, solicităm să folosiți întreaga gamă de produse cu EXO”.

Reamintim, pe 13 ianuarie, Chen a anunțat în mod oficial că se va căsători cu iubita lui non-celebritate, iar în curând va devenit tată.

sursa

3 gânduri despre „Nature Republic încheie brusc colaborarea cu trupa EXO? Fanii par suspicioși și dau vina pe scandalul lui Chen

  1. Dumi

    Erau discutii de mai demult cu privire la rezilierea contractului . Cred si sper ca nu are legatura cu Chen. Nu cred ca Natura Republic ar încheia colaborarea doar din cauza situației cu Chen. Ar fi prea stupid

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s