Sechskies prezintă lista pieselor de pe primul mini-album oficial

Din moment ce se apropie cu pași grăbiți de revenire, Sechskies oferă din ce în ce mai multe informații cu privire la apariția următorului proiect muzical!

Dacă anterior au fost prezentate mai multe imagini individuale, de grup și teasere video, astăzi a fost lansată lista melodiilor de pe „All for you”. Despre acesta se știe că este primul mini-album al grupului și va fi lansat în mod oficial pe 28 ianuarie. Melodia de titlu poartă numele albumului și a fost produsă de Future Bounce și Andrew Choi.

De remarcat e faptul că lansarea proiectului va marca apariția primul comeback din ultimii 2 ani și 4 luni. De asemenea, a devenit cunoscut faptul că Sechskies va ține un concert odată cu noua reîntoarcere. Spectacolele vor avea loc pe 7 și 8 martie, iar biletele vor fi puse în vânzare pe 4 și 10 februarie.

Reamintim, lansarea mini-albumului va marca prima revenire a grupului în format nou. La moment, Sechskies promovează în componența doar a 4 membri, deoarece Kang Soon Hoon a părăsit trupa, după ce a fost implicat în diverse controverse.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s