Trupa BTS va evolua la festivitatea de premiere „Grammy 2020”?

Imagine similară

Se pare că BTS ar putea participa din nou la premiile „Grammy”, cel puțin asta susțin mai multe voci pe internet!

Dacă în 2019 am avut ocazia să-i vedem pe membri înmânând premiul pentru „Cel Mai Bun Album R&B”, anul acesta s-ar putea să-i vedem evoluând cu una dintre melodiile lor, poate fi vorba despre una veche sau una nouă, de ce nu?!

Undeva pe la începutul acestei luni, mai multe surse susțineau că BTS se află printre artiștii, 9 la număr (Ariana Grande, Billie Eilish, Lizzo, Lil Nas X, Rosalia, Jonas Btothers, Nas, Blacke Shelton & Gwen Stefani), care vor evolua la celebra festivitate de premiere din 26 ianuarie. Ei bine, până în acest moment, apariția a 7 dintre cântăreți a fost confirmată, Lil Nas X și BTS fiind singurii despre care încă nu s-a spus nimic.

În cazul în care participarea lui BTS ar fi confirmată, trupa ar putea evolua fie cu „Boy With Luv”, melodia de titlu a albumului „Map Of The Soul: Persona”, cea care a reușit să urce până pe locul 8 în clasamentul Bilbboard HOT 100, fie cu single-ul care urmează să fie lansat pe 17 ianuarie, conform programului pentru revenire.

Coincidență sau nu, dar BTS tocmai și-a anunțat participarea la emisiunea americană „iHeartRadio LIVE, mai multe detalii găsiți în acest articol, care surpriză! va avea loc pe 27 ianuarie, o zi mai târziu de la desfășurarea premiilor „Grammy 2020”. Și bineînțeles, trupa nu poate zbura în SUA doar pentru apariția la acel show unde va acorda un interviu de câteva minute, cu siguranță pune ceva la cale despre care noi nu știm încă, dar bănuim!

Menționăm, toate informațiile din acest articol cu privire la apariția lui BTS la „Grammy 2020” nu au fost confirmate, prin urmare, rămân la nivel de zvon!

sursa: magicshop

4 gânduri despre „Trupa BTS va evolua la festivitatea de premiere „Grammy 2020”?

  1. Pingback: BTS confirmă apariția la „The Late Late Show With James Corden” – K-POP ROMÂNIA

  2. Pingback: Variety susține că BTS și Lil Nas X vor evolua la premiile Grammy – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s