Suho din EXO postează un mesaj în care îi asigură pe fani că totul va fi bine

Fanii își unesc forțele pentru a sprijini trupa!

După apariția știrilor despre căsătoria și copilul lui Chen din EXO, fanii au avut reacții mixte. În timp ce unii au fost fericiți pentru artist și și-au arătat sprijinul, alții s-au simțit trădați în dragoste. Astfel că, au început să posteze fotografii și alte dovezi în mediul online, care arată că Chen ar fi fost într-o relație în tot acest timp.

Situația a excaladat foarte repede, deoarece toți mai mulți fani au început să-l boicoteze pe Chen și chiar au făcut petiții și declarații oficiale prin care cer excluderea idolului din EXO.

În ciuda acestei controversei, fanii EXO-L au încercat să rămână pozitivi, creând mai multe hashtag-uri de susținere pentru artiști. Hashtag-ul #AlwaysWithEXO a ajuns să fie #1 în trendurile mondiale, dând astfel speranța fanilor că vor trece și peste această perioadă grea.

Eforturile lor nu au rămas neauzite, deoarece liderul trupei EXO, Suho, a postat un mesaj pe InstaStory care le-a înmuiat inimile – „Relația noastră a ajuns în punctul în care nu mai este necesar să vorbim, deoarece un singur gest cu mână e suficient pentru a spune totul.”

suho

Fanii i-au urmat exemplul și au început să posteze poze cu semnul ce simbolizează litera L de la EXO-L în semn de susținere.

https://twitter.com/real_dwj/status/1217663702230433792?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1217663702230433792&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.koreaboo.com%2Fstories%2Fexo-suhos-uplifting-message-let-fans-know-everything-going-alright%2F

Fanii sunt fericiți că membrii sunt pozitivi și că își arată în continuare iubirea pentru fani. Chiar și Sehun într-un live recent i-a emoționat pe EXO-L când le-a urat să fie fericiți și sănătoși.

Fanii EXO-L au încredere că EXO va trece și peste acest hop împreună, iar fanii îi vor sprijini necondiționat.

Sursa: koreaboo

6 gânduri despre “Suho din EXO postează un mesaj în care îi asigură pe fani că totul va fi bine

  1. Mie ca și lider Suho mi s-a părut mereu genul acela de idol care stă și discută cu fanii și colegii, nu-mi amintesc să fi luat vreo decizie pripită și dacă el a spus că totul o să fie bine, chiar o să fie,

    Apreciază

  2. Pingback: Baekhyun din EXO a comunicat cu fanii EXO-L, dar fără să spună vreun cuvânt – K-POP ROMÂNIA

  3. buna ce se intampla cu chan de la exo pleaca vor sa sa-l dea afara din trupa pentru ca are iubita? multumesc pentru raspuns ! ti-as spune de exemplu si taehyung din trupa bts are iubita si o familie daca te superi sau daca te simiti deranjata atunci e ok

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s