Fratele lui Sulli susține în continuare că tatăl lor nu a participat la înmormântare

Fratele lui Sulli revine cu mai multe acuzații la adresa tatălui său.

Pe 19 ianuarie, fratele regretatei membre f(x) a încărcat pe rețelele de socializare mai multe capturi de ecran ce conțin mesaje trimise de tatăl său pe KakaoTalk. Conform fratelui, tatăl vâna bunurile și bogățiile rămase în urma lui Sulli, pretinzând apropierea de membrii familiei, motiv pentru care nu a vizitat niciodată mormântul fiicei sale.

În capturi, tatăl a încărcat o imagine făcută pietrei funerare, urmată de comentariul: „Aceasta este dovada că am mers în Milyang, unde Jinri este. Am fost de două ori. Pentru martori, întreabă-l pe fratele X al bisericii și pe fratele Y.”

Din nou, fratele a ripostat spunând că tatăl nici măcar nu a participat la ceremonia de înmormântare și că poza este făcută de altcineva.

„Asta nici măcar nu este amuzant. Cum poți încerca să te scapi folosindu-te de poza altcuiva? Încetează să minți.” A răspuns fratele. „Nu este adevărat că am crescut fără tată? Nu mai spune lucrurile doar din propria ta perspectivă.”

Pe lângă aceste lucruri, fratele a afirmat că tatăl său dorește să beneficieze de bunurile lor fără să plătească vreun impozit. El a adăugat: „Nu ți-e rușine ca membru al bisericii? Vindeți casa pe care cineva a cumpărat-o strângând bani toată viața pentru banii de moștenire? Nu o voi vinde.”

Fratele lui Sulli a anunțat public în urmă cu doar o zi că tatăl lor nu a vizitat niciodată mormântul regretatei cântărețe. Se suspectează că discuția de mai sus a avut loc curând după răspândirea știrilor cu privire la această acuzare.

https://www.instagram.com/p/B7fYmJUhmuJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Voi ce credeți despre acest lucru?

sursă: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s