[CCC] Han Seo Hee spune că a încercat să se sinucidă

Han Seo Hee a mărturisit că a încercat să își ia viața.

Într-un live pe Instagram din 18 ianuarie, Han Seo Hee a mărturisit că a încercat să se sinucidă afirmând: „Acum câteva zile am făcut o alegere extremă. Am încercat să mă sinucid printr-o supradoză, dar m-am trezit la Spitalul Universitar Inha. I-am cerut medicului să mă interneze într-un cabinet închis. „

Ea a adăugat: „Celor de la spitalul universitar din Inha despre care am menționat și care nu vor vedea această emisie, îmi pare foarte rău. Nu știu de ce am făcut asta. Îmi pare atât de rău pentru cei care mi-au trimis mesaje pentru că erau îngrijorați pentru mine. Mulțumesc mult.”

Supărată de comentariile rău intenționate, Han Seo Hee a replicat în cele din urmă la povestea ei de pe Instagram amenințând să  dea în judecată spunând: „Puteți să-mi lăsați comentarii rău intenționate la un articol Naver. Este necesar să îmi lăsați comentarii de ură pentru a putea fi văzute în direct? ”De ce este XX?” Sunt servitoarea ta? Toată lumea vrea atenție. S-ar putea să nu fiu celebră și nimănui să nu-i pese de mine, dar sunt suficient de celebră pentru tine.”

Ea a mai spus: „Voi m-ați făcut celebră, am vrut eu asta? Dacă vreți, mergeți și lăsați comentarii rău intenționate la un articol sau trimiteți-mi PDF-uri pline de comentarii pline de ură și am să răspund. Am crezut că sunteți fani.”

Ea a adăugat: „Și celor care spun că „mă interesează foarte mult XX”„ Trăiește-ți viața XX ”,„ Este XX”, de ce aveți grijă de fetele de 20 de ani? Dezgustător”.

[+6,619, -409] Personalul spitalului a fost atât de tăcut cu privire la asta încât nici măcar musca nu a știut că ea lansează de la sine știrile peste tot … are un caz grav de boală de Instagram.
[+2,970, -153] Azi mănânc pâine prăjită la prânz
[+1.486, -71] De ce continați să scrieți articole despre copii care nici măcar nu sunt celebrități ??
[+1,475, -118] Desigur, este întotdeauna vina tuturor, dar a ta nu. Probabil ești vreo sfântă ..
[+594, -53] Nugu ??
[+154, -29] ​​Își cere iertare pentru tentativa de sinucidere și apoi amenință să dea în judecată comentatorii răuvoitori dintr-o singură suflare ?? Asta ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ Este reală? ㅋㅋ
[+122, -19] Spitalul este extrem de înțelept, dar ea face tot zgomotul de una singură
[+118, -6] Vă rugăm să nu mai acordați atenție și să nu mai scrieți aceste articole. Am obosit.
[+99, -11] Acesta este motivul pentru care mediul în care copilărești este atât de important ..
[+67, -13] Dacă nu vrei să primești comentarii răuvoitoare, atunci trăiește liniștit. Ai făcut tot ce se poate face sub soare și acum ameninți că dai lumea în judecată? ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ

 

Sursa

3 gânduri despre „[CCC] Han Seo Hee spune că a încercat să se sinucidă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s