Jungkook din BTS nu va fi pus sub acuzare pentru accidentul cauzat în octombrie 2019

Prosecution Decides Not To Indict BTS’s Jungkook For Involvement In Car Accident

În data de 23 ianuarie, The Fact a dezvăluit că procuratura a decis să nu îl pună sub acuzare pe Jungkook din BTS pentru implicarea sa în accidentul de mașină.

Potrivit știrii, Procuratura din districtul de vest al Seulului a decis să nu îl pună sub acuzare pe Jungkook, care a fost reținut fără detenție pentru cauzarea unui accident de mașină.

O sursă de la procuratură s-a abținut de a comenta asupra motivului pentru care s-a luat decizia, spunând: „Am decis să nu-l punem sub acuzare, referindu-ne la decizia făcută de Comitetul civil al procuraturii.”

Un astfel de comitet este întrunit la fiecare procuror general și le permite cetățenilor de rând să aibă un cuvânt de spus asupra unor cazuri și de a lua decizii cu votul majoritar.

În octombrie 2019, Jungkook a fost implicat într-un accident minor de mașină cu un taxi din cartierul Hannam al zonei Yongsan. La momentul accidentului, Jungkook a confirmat că a încălcat regulile de circulație, iar Big Hit Entertainment a dezvăluit că acesta a ajuns la o înțelegere cu șoferul de taxi.

În luna decembrie 2019, cazul lui Jungkook a fost transmis procuraturii cu recomandarea ca acesta să fie pus sub acuzare.

sursă

3 gânduri despre „Jungkook din BTS nu va fi pus sub acuzare pentru accidentul cauzat în octombrie 2019

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s