Yeri din Red Velvet lasă un comentariu la postarea cu BTS a lui Ariana Grande + aceasta primește un răspuns de la cântăreață

Yeri din Red Velvet a lăsat un comentariu la una dintre cele mai recente postări ale lui Ariana Grande, iar fanii sunt surprinși!

Pe 23 ianuarie, Ariana și-a actualizat pagina de Instagram, dezvăluind o fotografie în care apare alături de membrii trupei BTS. S-a dovedit că poza a fost făcută în timpul repetițiilor pentru „Grammy 2020” și a câștigat o atenție deosebită pe rețele de socializare. După ce i-au analizat mai bine postarea, fanii au descoperit la secțiunea comentarii un mesaj lăsat de către Yeri. Aceasta a scris: „Ari, îi invidiez”, făcând aluzie la admirația ei pentru cântăreață.

Într-un final, Ariana a văzut comentariul lui Yeri și chiar i-a lăsat un răspuns: „Abia aștept să te îmbrățișez într-o zi”.

Anterior, mezina din Red Velvet a recunoscut că este o mare fană a lui Ariana Grande. În plus, anul trecut și-au dat Follow pe Instagram.

Între timp, a devenit cunoscut faptul că cea de-a 62-a ediție a premiilor „Grammy” va avea loc pe 26 ianuarie.

View this post on Instagram

look who i bumped into at rehearsal 🙂

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

sursa

Un gând despre „Yeri din Red Velvet lasă un comentariu la postarea cu BTS a lui Ariana Grande + aceasta primește un răspuns de la cântăreață

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s