ONE vorbește despre iubire + planuri pentru următorul turneu

ONE Talks About Prioritizing Love + Plans For Overseas Tour

Revista de modă Grazia a dezvăluit un pictorial cu ONE!

În propria casă, ONE și-a înfățișat cu încredere propriul stil și individualitatea în timp ce filma.

În timpul interviului, artistul a vorbit despre emisiunea lui de divertisment, „The Romance”. Acesta va deveni scenarist de drame web pentru această emisiune și a împărtășit că s-a simțit încrezător în această ipostază, deoarece este ceva nou și revigorant. ONE va apărea alături de actrița Kang Han Na, cu care va colabora folosind propriile experiențe și viziuni romantice.

ONE a discutat și despre cum iubirea este în prezent prioritatea sa principală. Artistul a explicat: „După ce am părăsit agenția și am încercat să încep ceva pe cont propriu, mi-am dat seama că iubirea este o emoție căreia trebuie să îi acord, întotdeauna, prioritate și să nu o pierd. Există dragoste romantică, dar și relațiile cu prietenii sau cu membrii personalului sunt relații de iubire. Pentru mine chiar acum, iubirea este pe primul loc și munca este pe locul doi. Când iubirea devine prioritatea principală, cred că și munca ta se încadrează la locul său”.

De asemenea, cântărețul intenționează să înceapă un nou turneu în luna februarie. În încercarea de a se asigura că fanii săi de peste mări nu se simt de parcă ar fi fost uitați, vrea să se fie mai activ cu ei. ONE a împărtășit faptul că, în timp ce se întâlnește cu fanii și face spectacole pentru ei, dorește să experimenteze și diversele culturi de peste mări. De asemenea, și-a exprimat dorința de a arăta prin albumele sale cum se maturizează.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s