Membrii BTS, tratați necorespunzător de organizatorii premiilor Grammy?

Unii fani ARMY sunt furioși pe organizatorii premiilor GRAMMY după ce au văzut cum au fost tratați idolii lor la repetițiile pentru ceremonia de decernare a premiilor.

Fanii ARMY au fost bucuroși să afle că idolii lor vor cânta la premiile GRAMMY, dar și ușor dezamăgiți că nu vor evolua singuri pe scenă. Bucuria unora însă s-a transformat în furie atunci când au văzut o filmare de la repetiții în care părea că membrii BTS sunt tratați ca niște simpli dansatori: „BTS. Nu. Sunt. Dansatori. de. Suport. Sau cântăreți de suport. Merită o scenă solo. Nu asta…

https://twitter.com/jimintoday/status/1220879200808079360

Din filmarea de mai sus, se vede că ei vor cânta în spatele cântăreților Lil Nas X și Billy Ray Cyrus, pe o scenă care se învârte. Fanii ARMY consideră că în acest mod artiștii sunt furați ca imagine, fiind ținuți în umbră.

BTS grammys

Când au aflat că BTS fac repetiții pentru premiile GRAMMY, mulți fani au sperat că poate trupa va primi totuși o scenă solo, însă aceste speranțe le sunt spulberate acum.

https://twitter.com/Denzel_Suazo/status/1220913168139964416?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1220913168139964416&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.koreaboo.com%2Fnews%2Fbts-treated-like-backup-dancers-in-grammys-armys-furious%2F

Fanii și-au exprimat dezamăgirea față de organizatorii GRAMMY-urior făcând trend-ul online  #BTSdeservesbetter .

BTS Trending

Fanii și-au exprimat dezamăgirea față de modul în care idolii lor sunt tratați de Academia Muzicală americană,  criticând industria și exprimându-și convingerea că trupa K-pop poate avea o evoluție excelentă pe scenă de una singură, datorită talentului său.

Alți fani sunt în continuare pozitivi, argumentând că este o onoare faptul că trupa va putea să cânte pe scenă la festivitatea de premiere, chiar dacă idolii ar merita să poată să cânte singuri pe scenă.

Lil Nas X a colaborat cu RM pentru “Seoul Town Road”, al patrulea remix oficial al melodiei sale hit “Old Town Road”. Versiunea originală va fi cântată pe scena de la GRAMMY-uri în 26 ianuarie.

BTS

 

Sursa: koreaboo

43 de gânduri despre „Membrii BTS, tratați necorespunzător de organizatorii premiilor Grammy?

 1. Dumi

  Rasisti 😡😡
  Ce urat! Zici ca BTS sunt doar de complezență, doar de decor. Fac ce fac si tot americanii lor trebuie sa strălucească ceilalți nu sunt buni, ce sa spun nu se ridica la standardele lor. Ar trebui să își schimbe standardele si sa aprecieze artiștii care merita.
  Ce imi place ca, chiar dacă BTS au fost puși de decor, totusi ei au exersat foarte mult pentru asta. Ei iau totul in serios, dar din pacate unii nu vad si nu apreciaza asta

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 2. xCrush

  Are rost să spun că, era de așteptat să fie suport pentru Cirus și Nil?
  BTS au fost invitați să performeze la Grammy din două motive mari și late :
  1 : Microfoanele scoase la licitație.
  2 : Raiting-ul care o să fie pe urmă pariție lor.
  Într-un fel au încercat să-și spele păcatele de după nominalizări, pratic, să arate „ bă, nu sunt rasiști, uite i-am invitat să cânte” asta a fost toată șmecheria.
  Pe mine, nu mă deranjează idea că sunt „suport” și că nu au un moment solo, cât mă deranjează nesimțirea organizatorilor, au dat-o din lac în puț în încercările de a drege busuiocul. Plus că. să fim serioși… momentul o să fie fire pentru că fanii or să facă ce știu ei mai bine, să-i susțină.
  La ceremoniile de genul, artiștii sunt puși în fața faptului împlinit și nu au ce face decât să se conformeze.
  Și totuși, nu înțeleg de ce sunt ARMY nervoși, la premierele mari din Asia au fost foarte fericiți când au avut 30 de minute de performanță și alții 3. Acum sunt pe genul, hai să ne dăm cu capul de pereți că poa’ se schimbă ceva. Nu, nu o să se întâmple.
  Grammy începe să devină o glumă genială, artiștii random care nu u cine știe ce realizări primesc nominaliări cu sacul pentru că fac parte din rasa albă sau neagră, rasa galbenă dă-o dracu. Singurele nominalizări cu cap de anul ăsta de la Grammy au fost ale lui Billie, Ariana, Lil Nas X, Taylor, Beyonce și au mai fost vreo doi.
  Momentul o să fie al lor, chiar dacă sunt „suport”, o să-l ducă la un alt nivel doar prin simpla lor prezență. Chill.

  Apreciat de 3 persoane

  Răspunde
 3. Sandra

  Cat de ciudat e să îi văd acolo in spate. Parca ar fi puși de umplutura. Si ma gândeam ca cei de la Grammy sunt mai cu capul pe umeri, dar văd că nu. Dar ca de obicei, BTS dau dovadă de profesionalism , isi iau meseria in serios si dau totul pt fiecare prestație.

  Apreciază

  Răspunde
 4. #BlueSky

  Pana si haterii stiu ca BTS face un spectacol de se ridica parul pe tine. Ar fi pierderea celor de la Grammy sa nu le dea un timp doar al lor.
  Eu totusi mai vad o varianta, poate colaboreaza cu Billy si Lil dar au si timpul lor separat. Asteptam sa vedem, nu cred ca Big Hit ar fi fost de acord cu asa ceva, ganditi va putin.

  Apreciază

  Răspunde
  1. xCrush

   Greșit.
   Big Hit nu are nici o influență în America și cu atât mai puțin la Grammy.
   Scopul Big Hit și BTS a fost să apară la Grammy și, asta se întâmplă. E vorba despre popularitatea pe care ei o câștigă pe urmă premierei.
   Aveau posibilitatea să refuze invitația dar, nu au făcut-o. Mai mult decât atât, băieții păreau fericiți la repetiție, deci, nu-i afectează prea tare că sunt acolo în spate.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
 5. xCrush

  Eu cred că voi ați fost scăpați în cpa când erați mici.
  E vorba despre GRAMMY in pușca mea!
  Ce draci vă agitați așa ca niște cloști?
  Fraților, vă trebuie niște ochelari de vedere. Ce contează că sunt puși în spate? Puteau foarte bine să cânte și din public, nu contează.
  Faptul că au ajuns la GRAMMY, că au fost invitați și au ocazia să evolueze pe scenă este ceea ce își doreau! Faptul că au ajuns la GRAMMY contează!
  Realizați cât înseamnă pentru ei că sunt acolo? Voi mai știți ce au spus că își doresc? Au spus că vor să ajungă la Grammy și au ajuns, de două ori. Decât să vă agitați precum cloștile ar trebui să vă gândiți și să realizați că, niciodată în anul ăsta ei nu ar fi primit un moment SOLO pentru că

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. xCrush

   GRAMMY nu este Billboard sau AMAs sau MAMA sau MMA sau GOLDEN, GRAMMY e GRAMMY.. iar ei, nu sunt sunt acceptați încă ca artiști care să poată avea un moment solo.
   Ce dracu îi atâta de greu de înțeles?
   Da, au făcut spectacole pe unde u fost, dar, mă repet.. GRAMMY nu este o premieră la care pot apărea și perfoma toți artiștii.
   Încă ceva, nu au primit nominalizare, corect? Și dacă primeau una singură ARMY făceau ca trenu-n gară căei merită mai mult. Că n-au primit este mai bine și că au un stagge comun mi se pare mult mai ok, atrag atenția lor mai mult.
   „ Uite bă, nu au avut stage SOLO și nici nominalizare dar au făcut show.” la asta s-au gândit ARMY?

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
 6. Vante💜

  Eu inca sper ca o sa aiba moment solo. Adică ar fi nedrept să fie „decor” având în vedere că au repetat atât de mult. Sincer, înainte aveam îndoieli daca sa ma uit la Grammy sau nu (având în vedere că e si foarte târziu), dar o sa ma uit doar pentru ca ii iubesc si ii respect pe ei

  Apreciază

  Răspunde
 7. omi😊

  În primul rând ar trebui să vorbești mai fumos. În al doilea rând dacă tu crezi că așa trebuie tratați înseamnă că nu ești army și te înșeli amarnic. Ei muncesc zilnic nu trebuie să fie tratați în acest mod. Și ce dacă e Grammy? Ei au tot dreptul să cânte solo nu să fie de umplutură. XCRUSH nu știu cine ești dar ar fii mai bine să nu vorbești așa acest articol este pentru army care îi susțin pe BTS.

  Apreciază

  Răspunde
  1. xCrush

   Ia o gruă mare de aer și un loc, cum ai vrea să fie tratați în condițiile în care nici nominalizare nu au?
   Ți se pare că nu este corect față de ei să fie „ suport ” dar, ți se părea normal să aibă moment solo fără nominalizare?
   Și vorbesc unde vreau. Pentru că n-am unșpe ani și văd lucrurile diferit.
   Ei sunnt acolo pentru lotul de microfoane care a fost vândut cu peste 80k dolari și pentru raiting.

   Apreciază

   Răspunde
   1. omi😊

    XCRUSH pe bune tu te auzi ce spui? Doar pentru că și-au vândut proprire microfoane nu înseamnă că pot să profite pe urmele lor nu merită așa ceva. Mă bucur să îi văd la Grammy, dar vreau să îi văd fericiți cu zâmbetul pe buze nu triști. Uită-te să vezi ce diferență este la Grammy de acuma și prima dată când au fost invitați la Grammy este o diferență mare să ști. Și legat de prestație nu merită așa ceva nici măcar nu au cântat importanți pe scenă au fost ceilalți nu ei. Și legat de faptul că putea să nu vină au făcut-o de bun simț pentru noi army că altfel fii sigur că nici companiei nu-i convine situația.

    Apreciază

    Răspunde
    1. xCrush

     Tu chiar crezi că organizatorii au stat în venirea lor sau în colaborarea aia?
     Trebuie sa va deschideți ochii, daca organizatorilor le pasa atât de mult de ei și dădeau mai mult de câțiva centi pe ei ca și artiști, nu erau invitați doar sa pergormeze… Primeau și nominalizări și poate, câștigau ceva.
     Nu toți îi acceptă ca și artiști, plus că, ce voiai să facă BigHit? Daca compania voia să facă ceva nu-i lăsa să apară daca considera că îi înjosește, dar repet, au de câștigat popularitate de pe urma aparițiilor la premiere și show-urile din străinătate.

     Apreciază

     Răspunde
     1. omi😊

      XCRUSH serios așa merită tratați? După toată munca lor de care au dat dovadă mereu doar atât merită? Datorită lor au avut un rating mare și audiență. Army din toată lumea așteptau să îi vadă doar pe ei pe scenă să aibă solo. Dacă tu gândești așa e trist pentru că nu merită trebuiau să aibă ștena pentru ei. Cum am mai spus au mers de bun simț, dacă nu îi invita la Grammy îți dai seama ce scandal ieșea de aia iau invitat ca să nu fie scandal. Îmi deschid ochi și nu pot gândi așa pentru că la cât au muncit ei merită să primească multe premii și să aibă și solo. Și merită să fie tratați ca și artiști nu cu indiferență. 😁

      Apreciază

      Răspunde
      1. Lucy 2

       Zic să ne calmăm :)) nu sunt BTS nici primii și nici ultimii care au fost în această situație, artiști mai mari nu au fost nominalizați și invitați.
       O altă chestie: nu primești un Grammy pentru câte vizualizări ai strâns la un clip sau pentru că ai un car de fani.🤷🏻‍♀️ this is how it is

       Apreciază

       Răspunde
       1. Sandra

        Nu era nevoie de mențiunea de la sfârșit. Îmi pare rău pt tine dacă BTS, în capul tău, reprezinta doar un nr mare de viz. strânse în cel mai scurt timp și „un car de fani”. Toata lumea (și nu ma refer doar la fani) știe ca nu e asa, din păcate pentru tine. Umbla vestea și despre o posibila nominalizare a lui BP la Grammy. Cu ce? Nici dacă îți storci creierii nu îți dai seama, chiar și atunci când esti la curent mereu cu ce face trupa. Acolo ai tăcut mâlc. Nu ai avut nimic de obiectat. Sa fim serioși!

        Apreciază

       2. Lucy 2

        Pentru prima dată aud de blackpink și grammy :))))) Nici ele nu au obținut vreo performanță pentru a fi nominalizate acolo. Asta cu „umblă vestea” ai dat-o ca nuca de perete. 🙂

        Apreciază

       3. Lucy

        Tu crezi ca eu imi amintesc toate știrile publicate? Atât de importantă era ca nici nu am ținut-o minte 🤣 e mediaplay marca yg, nici pe aproape nu însemna ca “puteau” fi nominalizate 😉

        Apreciază

      2. xCrush

       Tu chiar crezi că organizatorilor le pasa? Este America nu Asia…💁
       Scandal?
       In America la premierele de genul sunt scandaluri constant, cine crezi că poa sa facă ceva?

       Apreciază

       Răspunde
      3. hyunamyou

       Hai ca o dati deja in penibil… Mie una imi este clar ca nu stii cum merg lucrurile in America si zic ca ar trebui sa te interesezi mai bine. Cred ca esti prea obisnuita cu Asia. Nu e corect, dar asa sta situatia, la fel s-a intamplat si cu multi alti artisti mari si o sa se mai intample.
       Si sa stii ca ei au fost fericiti, s-a vazut ca s-au distrat si la momentul lor mic, eu nu stiu unde i-ai vazut tu tristi, pt ei inseamna mult doar sa ajungi acolo.

       Apreciază

       Răspunde
 8. omi😊

  HYUNAMYOU să ști că nu ai dreptate. Ei nu am fost fericiți se vedea asta clar și răspicat uită-te să vezi prima dată când au fost invitați la Grammy atunci erau fericiți. Și ce dacă este America au tot dreptul să fie acolo să cânte solo și să primească premii sunt și ei artiști merită asta. Nu ar treburi să conteze că nu sunt americani, ei trebuie să primească și respect pe care îl primește orice artist. Au fost fericiți pe live când au vorbit cu noi. 😁

  Apreciază

  Răspunde
  1. hyunamyou

   Eu i-am vazut fericiti, la inceput imi parea si mie rau pt ei, dar cand i-am vazut, nu a mai contat. Si nu ai inteles ce am spus in legatura cu America, nici macar nu era vorba de faptul ca ei sunt Coreeni…

   Apreciază

   Răspunde
   1. omi😊

    HYUNAMYOU și XCRUSH fiecare are opinia ei fie că vă place sau nu. Eu nu îmi schimb părerea doar pentru că voi ați spun, eu tot cred că o să aibă șansa să demonstreze că nu meritau să fie așa tratați, da e greu să câștige un Grammy, dar nu e imposibil. Cum am mai spus indiferent în ce țară ar merge trebuie să îi respecte pentru că și ei sunt artiști fie că le place sau nu.

    Apreciază

    Răspunde
    1. hyunamyou

     Aici nici macar nu este vorba de ce crede fiecare, ti-am explicat de ce am dreptate, nu mi-am spus parerea. Tu pur si simplu nu esti in stare sa intelegi situatia, tot vorbesti de cum ar merita, dar aici nu e vorba de asta:)))

     Apreciază

     Răspunde
     1. omi😊

      Și de ce mă rog ai tu dreptate? Că ce? Ii cunosti cumva să ști ce au simțit ei de fapt? Atunci nu mai vorbi pe bune. Am fost calmă până acuma dar deja mai enervat la culme. Tu te numești army cu gândirea asta e penibil. Tu și cealaltă fată aveți dreptate și noi restu nu. M-am săturat de persoane că voi în acest fandom. Mi că nu spui că se putea și mai rău.😠😠😠

      Apreciază

      Răspunde
       1. omi😊

        Scuză-mă sunt sigură că sunt mai mare ca tine. Dragă eu sunt în stare să vorbesc și să îți dau câte argumente ai nevoie să îți arăt că nu ai dreptate.

        Apreciază

       2. omi😊

        Eu nu te jignesc că nu așa am fost învață plus crede-mă că am avut multe realizări în viață deci ar cam trebui să te potolești. Și legat de nimic cred că acest cuvânt de descrie perfect pe tine. Eu nu am treabă cu jignirile tale pentru că ți le întorc împotriva ta. 😁😁😁

        Apreciază

       3. omi😊

        Poți să râzi cât vrei nu mă impresionează cu nimic. Asta dovedește că nu ai mai mult de 15 ani. Trist că la vârsta ta ești așa.

        Apreciază

 9. omi😊

  HYUNAMYOU este impresionant caracterul tău, plus de educație numai zic nimic. Nu știu de ce cred asta, dar sunt sigură că te deranjează de ce ți-am scris. Îmi pare rău de tine, dar mai bine nu spuneai nimic era mult mai bine.😁😁😁

  Apreciază

  Răspunde
 10. Nicolai Sarkadi

  bts este viata mea si imi place foarte mult ii ador si ii iubesc ca pe sufletul meu sau inimioara mea, !! in america rasisiti conduc sau xenofobi !! in acelasi timp in general iubesc foarte mult bts!!!! nu ma intereseaza ce vedete sunt pentruca in interiorul show urilor se intampla des !! nu ma bag nu am vazut faza de cat am citit pe saitul kpop despre comportamentul oranizatorilor, am inteles subiectul !! repet nu ma bag !! e ca un fel de meci de box !! americanul spune ca e alb asiatici spun ca e negru ! de si asiatici trebuie sa faca repetiti separat deoarece organizatori sunt inghesuiti ca si vacile la pascut!! nu te lua dupa fraiieri !!

  Apreciază

  Răspunde
 11. Nicolai Sarkadi

  mi se face piele gaina si imi creste inima cand aud bts si muzica lor sunt cei maii dragutii dintre vedete masculine , imi place sunt jucausi !!! si iubesc la nebunie!!!!!! nu sunt pe invers, dar imiplac baieti au extrem de mare talent si dnseaza superb sunt profesionisti!

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s